ماهان شبکه ایرانیان

تجلیل از پژوهشگران برتر معارف اسلامی

دومین آیین تجلیل از اساتید پژوهشگر برتر معارف اسلامی دانشگاه ها، با حضور دکتر دانشجو، وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری، حجت الاسلام والمسلمین محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و شماری از مسئولان و پژوهشگران حوزه معارف اسلامی، به میزبانی دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد. دکتر کامران دانشجو در این مراسم بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد. وی با اشاره به سخنان امام راحل(ره) در خصوص دانشگاه بیان داشت: برای اسلامی کردن دانشگاه باید از ابزار و آلات اسلامی استفاده کرد نه غربی. وزیر علوم تاکید کرد: اگر قرار است دانشگاه کارخانه آدم سازی باشد علاوه بر علم به ایمان نیز نیاز است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز در این مراسم با بیان اینکه پژوهش باید نیازمحور باشد گفت: متاسفانه در حال حاضر پژوهشگران با مشکلات عدیده ای مواجه هستند و خودشان به دنبال ارائه طرح هایشان به مراکز و نهادها می باشند.
وی خواستار طراحی«فرصت های مطالعاتی حوزه و دانشگاه» شد و گفت: با برنامه ریزی مناسب می توان اساتید حوزه و دانشگاه را با فضای حاکم بر این مراکز آشنا ساخت. وی با اشاره به «فرصت مطالعاتی حوزه و دانشگاه» افزود: اگر بتوانیم فرصت مطالعاتی بین حوزه علمیه و دانشگاه را به وجود بیاوریم گام خوبی در راستای وحدت حوزه و دانشگاه برداشته خواهد شد. رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها گفت: اگر اساتید دانشگاه بتوانند به مدت شش ماه تا یکسال در قم زندگی کنند و از نزدیک با موسسات علمی پژوهشی حوزه علمیه آشنا شوند و یا بالعکس روحانیون در دانشگاه باشند و با فضای حاکم بر دانشگاه و حوزه آشنا شوند در وحدت این دو نهاد علمی و دینی بسیار موثر خواهد بود. وی با بیان اینکه فرصت مطالعاتی اساتید دانشگاه تاکنون اختصاص به خارج از کشور داشته، اما اکنون به داخل نیز توجه شده افزود: در اولین گام های آیین نامه فرصت مطالعاتی برداشته شده که باید به مرحله عمل منتهی شود.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر ابراهیم کلانتری، رئیس دانشگاه معارف اسلامی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشگاه، اهداف برگزاری دومین جشنواره معارف را تشریح کرد و گفت: تقدیر از پژوهشگران برتر و معرفی آنان به جامعه علمی، ترویج نهضت پژوهش در بین اساتید، جهت دهی به پژوهش های معارفی و غیره از جمله اهداف این جشنواره است.
گفتنی است در پایان این مراسم از حجج اسلام دکتر فتح الله نجارزادگان(دانشگاه تهران)، محمود قیوم زاده(آزاد اسلامی واحد ساوه)، صالح حسن زاده (دانشگاه علامه طباطبایی)، محمد سبحانی نیا(دانشگاه تفرش)، و آقایان عین الله خادمی(تربیت معلم شهید رجایی)، مرتضی شیرودی (علوم پزشکی تهران)، دکتر سیدمحمد طیبی و دکتر رضا فرشچیان (دانشگاه باهنر کرمان) حسین خسروی و سهراب اسلامی (مشترکاً از آزاد اسلامی واحد خمین) به عنوان اساتید برتر در زمینه پژوهش های معارف اسلامی با اهدای لوح و جوایزی تجلیل شد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان