ماهان شبکه ایرانیان

آزادی مذهب در جمهوری فدرال آلمان

1 این مقاله برای ایجاد سازش میان معنای جهان شمول حقوق بشر و تجربیات متمایز فرهنگی به بررسی و مو شکافی آزادی مذهب در آلمان می پردازد. در این مقاله, شیوه های متفاوت حمایت از حقوق بشر در زمینه نیازهای اقوام و فرهنگهای خاص به تفکیک مورد بحث قرار گرفته است.
2 این مطالعه موردی, به مسإله جذب و ادغام اسلام در جامعه آلمان و قوانین این کشور در مورد مذهب پرداخته و این چالش را در تحلیل وسیع تر الزامات آزادی اثباتی مذهبی به بحث می نهد.
3 حقوق بشر گویای اندیشه اجتناب از رنج است. حقوق بشر در درجه نخست حامل تلاشی است در ایجاد یک زندگی کامل. حقوق بشر در این سطح برای بشریت جنبه جهان شمول دارد که ریشه های آن را احتمالا بتوان در تمام فرهنگ ها جستجو کرد.
حقوق بشر در صورت بندی خاص خود پاسخ گوی نیازها و مطالباتی مشخص و تجربه تاریخی است. این حقوق در سطح تغییر عینی و ملموس جنبه نسبی دارد و متکی به مجموعه های خاصیب از شاخص های فرهنگی است. از این رو, حقوق بشر نیازمند تواضعی هنجاری است.
4 مبنای قوانین مربوط به مذهب در آلمان بر سه عقیده فرهنگی استوار است:
الف) آزادی مذهبی نیازمند نهادهاست.
ب) آزادی مذهبی یک آزادی اثباتی و ایجابی است.
ج) مذهب و باورهای فلسفی, عوامل مثبت در زندگی عمومی است.
5 در این مطالعه از توصیف و تحلیل حقوقی بهره گرفته شده است.
6 به نظر ما دو راه برای تضمین حقوق بشر در سطح بین المللی وجود دارد:
یکی عبارتست از رویکرد نظارتی, یعنی نظارت بر کشورهای در مظان اتهام و ملاحظه هر گونه موارد نقض تکالیف مربوط به حقوق بشر.
دیگری عبارت است از رویکرد ساختاری که سعی می کند چشم انداز حقوق بشر را وارد ساختارهای حقوقی و اجتماعی کشورهای ذی ربط کند. این رویکرد, خصلت همکاری دارد و نیازهای اجتماعی و فرهنگی مردم ذی ربط را مورد احترام قرار می دهد.
4- استاد حقوق عمومی, دانشگاه تری یر, آلمان
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان