ماهان شبکه ایرانیان

یوسف نژاد تاکید کرد؛

نمایندگان مجلس به برنامه رای می دهند نه به فرد

نماینده مردم ساری در مجلس با بیان اینکه به برنامه وزرا رای می دهیم نه به فرد، گفت: افراد معرفی شده سالم و شاخص هستند ولی اینکه دغدغه هایشان چه چیزی است، مهم است.

نمایندگان مجلس به برنامه رای می دهند نه به فرد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر یوسف نژاد نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با رادیو با اشاره به در پیش بودن جلسه رای اعتماد به وزرای کابینه دوازدهم، در ارزیابی وزرای پیشنهادی دولت گفت: در حال حاضر برای اظهار نظر زود است و منتظر هستیم برنامه ها و دیدگاه هایشان را بخوانیم، اما از جنبه عمومی کابینه نکات مثبت زیادی دارد.

وی با اشاره به برخی از نگرانی ها در حوزه وزارتخانه های مختلف، بیان داشت: در وزارت ورزش دوست داریم بدانیم نظر وزیر پیشنهادی راجع به بانوان، روابط بین المللی، خصوصی سازی در ورزش چیست. در صنعت می خواهیم بدانیم نظر وزیر در مورد پروژه های نیمه کاره چیست. در اقتصاد دوست داریم از نظرات وزیر پشنهادی در بحث سرمایه گذاری خارجی و ورود سرمایه به داخل کشور، مسایل مربوط به بانک ها، تشکل های بانکی و موسسات مالی آگاه شویم. در فرهنگ دغدغه هایی وجود دارد و در آموزش و پرورش دوست داریم نظر وزیر پیشنهادی را در خصوص ارتقای شاخص های آموزشی بدانیم.

نماینده مردم ساری در مجلس با یادآوری اینکه ما به برنامه رای می دهیم و به فرد رای نمی دهیم، تصریح کرد: ما اغلب افراد را می شناسیم که سالم و شاخص هستند ولی اینکه با چه برنامه هایی بیایند و چه نسبت به مسایل مختلف آشنایی دارند و چه دیدگاه هایی داشته باشند و دغدغه هایشان چه چیز هایی است، مهم است.

وی در رابطه با شاخصه مجلس برای تائید وزرا، تاکید کرد: برای نمایندگان مجلس برنامه ها، چگونگی برطرف کردن مشکلات و دغدغه های  مردم و توجه به مصلحت و منافع عمومی توسط وزرای پیشنهادی دولت مهم است و بعد مسایل سیاسی مطرح می شود.

یوسف نژاد ادامه داد: برخی از وزارتخانه ها تخصصی و سیاسی هستند و برای ما نیز و نظر و دیدگاه و استراتژی آنها مهم است. هر کدام از شاخص ها و معیارها نمره خاصی دارد که می توان در مجموع به وزیری نمره قبولی داد.

یوسف نژاد در پایان با یادآوری اینکه اولویت اول مجلس و دولت اشتغال و مسایل اقتصادی است، در رویکرد کابینه دولت به اولویت های اقتصادی گفت: مرحله بعدی، چگونگی موفقیت است و اینکه آیا بین خودشان اتحاد و انسجام وجود دارد؟ آیا فرمانده مشخصی در اقتصاد داریم؟ باید ببینیم در برنامه هایشان چه نوشته اند و کدام فرد اقتصادی به عنوان موتور اقتصادی دیگر بخش های اقتصادی در اداره اقتصاد مملکت از جانب رئیس جمهور یا در برنامه هایش مشخص و معین است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان