پف زیر چشم نگرانی بسیار از افراد دنیا است و خیلی از مردم دلیل آن را نمی دانند. دلیل پف زیر پلک پایین در اصل شل شدن پوست این ناحیه و در نتیجه جمع شدن چربی اطراف چشم در اینقسمت است. خیلیها جراحی را عامل رفع این پف میدانند اما باید بدانیم که برای برخی بیماران مبتلا به این عارضه اصلا جراحی مناسب نمیباشد.
حالا برای درمان آن باید چه کاری انجام داد؟
برای جلوگیری از ایجاد پف زیر چشم تا میتوانید از پوست این ناحیه محافظت نمایید. ضد آفتاب، لایه بردار، مرطوب کننده و ترکیبات ویتامین ث به صورت کرم و خوراکی خصوصا چنانچه پف زیر چشم با تیرگی این ناحیه همراه باشد، همگی میتوانند در جلوگیری از ایجاد این عارضه و البته درمان آن در مراحل اولیه کمک کننده باشند.
رژیم غذایی نیز در پیشگیری، کنترل و درمان این عارضه حائز اهمیت فراوان میباشد.
به عنوان مثال غذاهای شور قطعا باعث افزایش پف زیر چشم خواهد شد.
عدم مصرف دخانیات و خواب مناسب نیز میتواند به کم شدن پف زیر چشم و البته پیشگیری از آن کمک کنند. چنانچه زمینه آلرژی در شما وجود دارد به سرعت اقدام به درمان آن نمایید، چرا که خارش پوست این ناحیه خود باعث ایجاد پف زیر چشم خواهد شد.
هر چند این عارضه به ندرت نشانهای از یک بیماری میباشد اما اگر با تورم در سایر نقاط بدن مثل پاها همراه باشد بهتر است مورد بررسی جدیتر قرار گیرد. البته زمینه ژنتیک در ایجاد پف زیر چشم نیز نقش دارد.
علاوه بر نکاتی که در بالابرای پیشگیری و درمان پف زیر چشم ذکر شد روشهای غیر جراحی نیز برای درمان این عارضه وجود دارد.
به عنوان مثال چند جلسه مزوتراپی میتواند باعث برطرف شدن قابل توجه پف زیر چشم در بیماران شود و شاید روشی جایگزین برای افرادی باشد که علاقمند به جراحی نیستند.
برخی از انواع لیزرها و نیز پیلینگ شیمیایی نیز میتواند در درمان پف زیر چشم نقش بازی نمایند.
تزریق ژلهای هیالورانیک اسید و نیز پی آر پی هم میتوانند با بهتر شدن تونیسیته پوست باعث بهتر شدن این عارضه گردند.