ماهان شبکه ایرانیان

در شب شعر «سر به راه» عنوان شد؛

انقلاب شهید حججی به روایت رضا برجی/شاعران سر به راه محسن شدند

مراسم نکوداشت شهید محسن حججی با حضور جمعی از شاعران و اصحاب فرهنگ در سازمان رسانه‌ای اوج برگزار شد.

انقلاب شهید حججی به روایت رضا برجی/شاعران سر به راه محسن شدند

به گزارش  خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه ای اوج، شب شعر و هنر پاسداشت شهید والامقام محسن حججی با عنوان «سر به راه» عصر دیروز یکشنبه 29 مرداد از ساعت 18 در نخلستان سازمان اوج و با حضور جمع کثیری از اهالی فرهنگ و هنر و ادب برگزار شد.

در این مراسم که با استقبال شاعران و چهره‌های فرهنگی همراه بود علاوه بر خانواده شهید حججی، چهره های فرهنگی نظیر علیرضا قزوه، میثم نیلی، حمید داوود آبادی، رضا برجی، اکبر خلیلی، حبیب‌الله بهمنی، محمد حبیبی، اذرم، کمال‌الدین شاهرخی، حسین مسافر آستانه، عباس براتی‌پور، علی فریدونی، مسعود نجابتی، شهریار زرشناس، حسین احمدی، محسن کاویانی، فرزند شهید چیت‌سازیان و... در آن حضور داشتند.

رضا برجی عکاس و مستندساز در این مراسم حضور داشت و طی سخنانی گفت: یک‌سری از بچه بسیجی‌ها یک‌شبه به جایی می‌رسند که بزرگ‌ترین عرفای مسلمان خواب آن مرحله را هم نمی‌بینند، اما یک بچه بسیجی چند روزه آن مسیر را طی می‌کند. و محسن حججی نمونه ای بر این مدعاست.

برجی ادامه داد: اگرچه نسل ما دلداده حضرت روح الله بود ولی حالا بچه‌های دهه 60 تا 80 که مقام معظم رهبری را آقا خطاب می‌کنند به‌خدا قسم همان‌هایی هستند که امروز تا پای جان و حتی شاید بیش از هم نسلان ما پای ولایت فقیه ایستاده‌اند. این‌هایی که امروز پای ولایت فقیه می‌ایستند می‌شوند شهید محسن حججی. این اتفاق بزرگ است و این چیزی نیست جز ولایت‌پذیری.

وی در ادامه تصریح کرد:  من می‌دانستم چرا آقا مرتضی آوینی عالم‌گیر شد چون ناله و نماز شب‌هایش را دیده بودم. ولی نگاه کنید که طوفانی که شهید حججی در قلب ها به راه انداخته. در این قصه یک اتفاقی افتاده، مگر شهید حججی نخستین شهید و رزمنده‌ای بود که سرش را بریده‌اند؛ خیر! سر یکی از فرماندهان را این داعشی‌ها بریدند و بردند بر نیزه در جبهه نهاده بودند و چند روز بچه‌ها این شهید را می‌دیدند، چون رزمنده بود باید انقلاب ایجاد می‌کرد ولی چنان که باید نشد؛ اما ببینید یک دهه هفتادی راحت انقلاب بر پا می‌کند و این یعنی قصه شهید حججی قصه پر رمز و رازی است.

مصطفی جمشیدی داستان‌نویس در این شب شعر گفت: انقلاب اسلامی شکوه و توانایی خود را داشته و در عرصه بین‌المللی پیام خود را رسانده است. خطر داعش نه فقط برای ما بلکه برای جهانیان یک خطر واضح است ولی نمی‌دانم چرا کوردلان نمی‌بینند که رزمندگان ما در مقابل سیاهی‌ها با ابدانشان ایستاده‌اند. رنسانسی که این شهید در اجتماع و عرصه هنر ایجاد کرد مبارک است.

در ابتدای مراسم میلاد عرفانپور پیش از شعرخوانی گفت: شرمنده این خانواده و خانواده شهدای اسلام و کشورمان هستیم. این شاعر جوان کشورمان سپس غزلی تقدیم با الهام از عکس معروف اسارت شهید حججی تقدیم کرد که متن این شعر به شرح ذیل است:

صلابتی که در نگاه توست، شقاوتی که در نگاه اوست

جهنم و بهشت را ببین نگاه دشمن و نگاه دوست

چقدر شمر و ابن‌ملجم است، چقدر هیزم جهنم است

نگاه اینکه بسته دست تو، چقدر بی‌حیا، بی‌آبروست

در این مراسم هم چنین سجاد رشیدی، مصطفی محدثی خراسانی، محسن کاویانی، سعید بیابانکی، مهدی جهاندار و... به شعرخوانی درباره شهید حججی و مدافعان حرم پرداختند. هم چنین علیرضا قزوه نیز جدیدترین سروده خود را درباره شهید حججی خواند.

بعد از آن نیز پدر شهید حججی در سخنان کوتاهی ضمن تشکر از عوامل برگزاری و حضار در این مراسم، شهید حججی را متعلق به تمام ملت ایران خواند.

گفتنی است در خاتمه این مراسم هدایایی به رسم یادبود از طرف بسیج هنرمندان و سازمان اوج به خانواده شهید حججی تقدیم شد.  

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان