به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان،اعضای دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه ای به وزیر دفاع این کشور، خواستار تغییر نام آن دسته از پایگاه های نظامی شدند که یادآور حکومت جدایی طلبان در جنگ داخلی آمریکا است.
به نقل از تارنمای هیل، در ادامه تنش ها برسر حفظ یا برچیدن یادمان های مربوط به دوران حکومت جدایی طلب «ایالات مؤتلفه آمریکا»، جمعی از نمایندگان دمکرات کنگره این کشور خواستار تغییر نام پایگاه های نظامی آمریکا شدند.
این نمایندگان در نامه ای به «جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا از وی خواستند نام هایی را که یادآور دوران حکومت مؤتلفه ایالات جدایی خواه جنوب این کشور است، تغییر دهد.
امضا کنندگان این نامه به رهبری «مایک تامپسون» این نام ها را مبلغ دورانی تاریک و پراختلاف از تاریخ آمریکا توصیف کردند.
تامپسون 10 پایگاه نظامی آمریکا در جنوب این کشور را فهرست کرده که به افتخار برخی اعضای حکومت مؤتلفه نامگذاری شده است.
«ایالات مؤتلفه آمریکا» نام کشوری خودخوانده است که در سال 1861 میلادی و پس از آغاز جنگ داخلی آمریکا از ائتلاف 11 ایالت برده دار در جنوب این کشور شکل گرفت.
دمکرات های کنگره آمریکا پس از حوادث شارلوتزویل طرح های مختلفی را برای فشار به دولت برای برچیدن یادمان های دوران جنگ داخلی ارائه داده اند.
در حادثه شارلوتزویل که شنبه هفته گذشته روی داد، گروه های خواهان برتری سفیدپوستان که مخالف برچیدن مجسمه ای مربوط به یکی از فرماندهان حکومت مؤتلفه این کشور بودند، با مخالفان تبعیض نژادی درگیر شدند و در پی آن ورود یک خودرو به داخل جمعیت مخالفان نژادپرستی سبب کشته شدن 1 نفر و زخمی شدن دهها تن دیگر شد.
پس از آن تظاهرات متعددی در جای جای آمریکا در محکومیت نژادپرستی و در حمایت از برچیدن یادمان های دوران جنگ داخلی و همچنین در مخالفت با حمایت تلویحی ترامپ از گروه های راست گرای افراطی برگزار شده است.
ترامپ پس از اینکه مردم و رسانه ها خواستار محکوم کردن خشونت های نژادپرستان و ملی گرایان افراطی شدند، هر دو طرف (نژادپرستان و مخالفان تبعیض نژادی) را محکوم کرد؛ موضوعی که نشان می داد ترامپ به طور غیرمستقیم از افراطی ها حمایت می کند.
دامنه اعتراض ها به رییس جمهوری آمریکا تنها در سطح عمومی و رسانه ها محدود نماند و مقام های عالی رتبه این کشور به جمع مخالفان پیوستند.
این در حالی است که ترامپ علیرغم اینکه از سوی مقام ها و افکار عمومی تحت فشار است، با برچیدن یادمان ها مخالفت کرد.
وی در پیامی توئیتری نوشت: نمی توان تاریخ را عوض کرد. اما می توان از آن درس گرفت. رابرت لی، استون وال جکسون – نفر بعدی کیست، واشنگتن، جفرسون؟ خیلی احمقانه است!