ماهان شبکه ایرانیان

مخالفت "دولت هند" با توقف اخراج پناهجویان روهینگیا

نماینده دولت هند روز سه شنبه مخالفت دولت مرکزی را با توقف اخراج پناهجویان مسلمانان روهینگیایی دراین کشور اعلام کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، دادگاه عالی هند روز سه شنبه برای رسیدگی به دادخواستی از سوی وکلای مدافع پناهجویان روهینگیایی برای توقف اخراج آنها از هند تشکل شد.

دولت هند چندی پیش از دولت های ایالتی خواست با شناسایی مهاجران غیر قانونی روهینگیایی ،آنها را از این کشور اخراج کنند.

با این تصمیم دولت هند، حدود 40 هزار نفر از آوارگان روهینگیایی که از ظلم و ستم ارتش و بودایی های افراطی به این کشور پناهنده شده اند در معرض اخراج از این کشور قرار می گیرند.

توشار مهتا وکیل و نماینده دولت هند در دادگاه عالی با درخواست وکلای مدافع پناهجویان برای توقف اخراج این افراد از هند مخالف کرد.

وی افزود:دولت هند هیچ تضمینی برای جلوگیری از اخراج پناهجویان نمی دهد.

دادگاه عالی از توشار مهتا خواست تا 11 سپتامبر(20 شهریور) تصمیم دولت برای محافظت از جان وآزادی پناهجویان را به دادگاه ارائه کند.

پناهجویان روهینگیایی با ارائه دادخواستی به دادگاه عالی ،اخراج آنها توسط دولت مرکزی را باعث نقض قانون اساسی هند دانسته و اعلام کردند براساس قانون اساسی دولت هند وظیفه دارد که در حفاظت از زندگی و آزادی هر انسانی چه هندی و یا غیر هندی تلاش کند.

به گفته پناهجویان، در صورت اخراج آنها از هند با خطر اعدام و مرگ درمیانمار مواجه خواهند شد.
بر اساس آمار منتشر شده، حدود 40 هزار نفر آوارگان روهینگیایی در هند زندگی می کنند که 10 هزار نفر از آنان در ایالت جامو و کشمیر هستند.

به گفته مقامات دولتی ایالت جامو و کشمیر، مسلمانان روهینگیا که بیشتر در مناطق جامو و سمبا در ایالت جامو و کشمیر زندگی می کنند به طور غیر قانونی از مرزهای مشترک هند با میانمار و بنگلادش یا از طریق خلیج بنگال وارد این کشور شده اند.

اگرچه تعدادی از این گروه مورد حمایت سازمان ملل متحد هستند ولی دولت هند آنها را به عنوان پناهنده به رسمیت نمی شناسد.

بر اساس گزارش سال 2016 شورای حقوق بشر سازمان ملل، مسلمانان روهینگیا و سایر اقلیت های کشور میانمار با نقض فاحش حقوق زندگی، آزادی و امنیت از سوی نیروهای امنیتی و دیگر مقامات دولتی میانمار روبرو هستند.
در این گزارش، موارد نقض حقوق بشر علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار شامل اعدام های مخفیانه، ناپدید شدن ،دستگیری و بازداشت خودسرانه، شکنجه و بدرفتاری، کار اجباری و بازداشت صدها نفر از مسلمانان روهینگیا، از جمله زنان و کودکان می شود.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد در دور جدید درگیری ها میان نیروهای نظامی میانمار با مسلمانان روهینگیا تاکنون بیش از یک هزار نفر کشته شده اند.

سازمان ملل روز گذشته با انتشار گزارشی اعلام کرد از زمان آغاز خشونت ها( 25 آگوست) تاکنون 87 هزار پناهجوی روهینگیا از میانمار به بنگلادش پناهنده شده اند.
حمله ارتش میانمار به دنبال حمله گروه مسلح 'ارتش رستگاری روهینگا اراکان '(راخین)به پست های امنیتی ارتش میانمار آغاز شد.

وضعیت جمعیت حدود یک میلیون و یکصد هزار نفری مسلمانان روهینگیا و نحوه برخورد با آنها، بزرگترین چالش آنگ سان سوچی رهبر ملی میانمار است، که برخی در غرب از او به دلیل سکوت در برابر نارضایتی‌ های این جامعه اقلیت انتقاد می‌کنند.

دولت میانمار پیش از این نیز با رد گزارش بازرسان سازمان ملل درخصوص اتهامات تجاوز گروهی ،شکنجه ،آتش سوزی و کشتار توسط نیروهای امنیتی علیه مسلمانان روهینگیایی ،مانع ورود بازرسان سازمان ملل و انجام ماموریت گروه حقیقت یاب سازمان ملل برای رسیدگی به این اتهامات شده بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی