با وجود فروش نسبتاً خوب دستگاه واقعیت مجازی پلی استیشن وی آر، به نظر می رسد که این فناوری، تا پیدا کردن نقشی تعین کننده در هنر هشتم، فاصله زیادی دارد.
آقای رجی فیس اِمِی، مدیر اجرایی کمپانیی نینتندو در سال 2015 میلادی، توضیحاتی مبنی بر متقاعد کننده نبودن این فناوری برای ورود به دنیای بازی های ویدیویی داده بود.
حال به نظر می رسد که نظر او در رابطه با این موضوع، با گذشت دو سال، هنوز تغییر نکرده است. به عقیده فیس اِمِی، کمبود محتوای مناسب برای بازی کردن با استفاده از قابلیت های منحصر به فرد این فناوری، مشکل اصلی دستگاه های واقعیت مجازی در دنیای بازی های ویدیویی است.
او توضیح داده که نینتندو، در حال حاضر برنامه ای برای استفاده از این قابلیت ندارد، اما اضافه شدن واقعیت مجازی به برنامه های آتی نینتندو، دور از دسترس نخواهد بود.
در سال 2016، یک طرح مفهومی در رابطه با فناوری واقعیت مجازی از نینتندو به بیرون درز کرد. این طرح، سوالاتی را مبنی بر تحقیقات نینتندو روی این تکنولوژی، بوجود آورد. به عقیده فیس امی، یک قابلیت جدید برای جا افتادن در این صنعت، نیاز به سرگرم کننده و عامه پسند بودن دارد.
آخرین تجربه نینتندو در استفاده از یک دستگاه با قابلیت واقعیت مجازی، به دهه 90 میلادی و کنسول ویرچوال بوی بر می گردد. این کنسول، به یک شکست تمام عیار تبدیل شد تا نینتندو در سال های آتی، دیگر به سراغ این فناوری نرود.
البته نینتندو در تضاد با پیشرفت تکنولوژی در بازی های ویدیویی نیست و کارهای ارزشمندی مانند ساخت کنسول 3DS با فروش 67 میلیون نسخه در سطح جهانی، گواه بر این واقعیت است.
لازم به ذکر است که به عقیده بسیاری از تحلیلگران حوزه سرگرمی، با توجه به پیشرفت روز افزون تلفن های همراه، آینده کنسول های خانگی، دچار ابهام شده است. البته آقای فیس امی و دیگر مدیران ارشد نینتندو، اعتقادی به این موضوع نداشته و عناوینی مانند The Legend of Zelda: Breath of the Wild را دلیلی بر موفقیت کنسول های خانگی می دانند.
کنسول جدید نینتندو، نینتندو سوییچ، در اسفند سال گذشته میلادی عرضه شد و طبق آمار رسمی منتشر شده توسط این شرکت، تا به امروز به فروش 4.7 میلیون نسخه ای رسیده است.