ماهان شبکه ایرانیان

ده عادت مرسوم که به کلیه هایمان آسیب می‌رسانند- بخش دوم

کلیه‌ها نقش مهمی را در سلامت ما ایفا می‌کنند

کلیه

کلیه‌ها نقش مهمی را در سلامت ما ایفا می‌کنند. از جمله وظایف کلیه‌ها می‌توان به فیلتر کردن خون، تولید هورمون، جذب مواد معدنی، تولید اوره، از بین بردن مواد سمی و خنثی کردن برخی اسیدها در بدن اشاره کرد. از همین روست که کلیه‌ها یکی از مهم‌ترین اعضای بدن ما هستند و به رسیدگی و مراقبت نیاز دارند. این امکان وجود دارد که آسیب و مشکلات کلیوی سالها نادیده گرفته شوند؛ چرا که کلیه‌ها حتی با 20% توانشان نیز می‌توانند وظایفشان را انجام دهند. به همین خاطر بیماری‌های کلیوی، "بیماری خاموش" نامیده می‌شوند و برای همین باید پیش از آنکه خیلی دیر شود، از کلیه هایمان مراقبت کنیم. در این گزارش دو قسمتی قصد داریم 10 عادت مرسوم افراد که فشار زیادی به کلیه‌ها وارد می‌آورند و می‌توانند با گذر زمان به کلیه‌ها آسیب برسانند را با شما درمیان بگذاریم. این بخش دوم و پایانی گزارش ماست:

5-کمبود ویتامین و موادمعدنی:

بهره گیری از رژیم غذایی سالم و کامل و مصرف مناسب میوه و سبزیجات، برای سلامت بدن و کارکرد خوب کلیه‌ها ضروری است. کمبود بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی می‌تواند ریسک ابتلا به سنگ کلیه و عدم کارکرد مناسب کلیه را افزایش دهد. به عنوان مثال ویتامین B6 و منیزیم، نقش موثری در کاهش ریسک ابتلا به سنگ کلیه در بدن افراد دارند. طبق برآوردها حدود 70 الی 80% از مردم آمریکا، دچار کمبود منیزیم هستند.

6- مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی:

مصرف بیش از حد پروتئین، به ویژه گوشت قرمز، بار متابولیک بر روی کلیه‌ها را افزایش می‌دهد. پس استفاده بیش از حد پروتئین در رژیم غذایی، به این معناست که کلیه‌ها باید بیشتر کار کنند و این ماجرا به کلیه‌ها آسیب خواهد رساند.

کلیه

7- کم‌خوابی:  

همه ما شنیده ایم که استراحت شبانه تا چه حد اهمیت دارد. کم خوبی و بدخوابی مزمن می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های زیادی شود که بیماری کلیه یکی از آنهاست. شب‌ها هنگامی که ما خواب هستیم، بدن به بازسازی خود پرداخته و از جمله بافت‌های آسیب‌دیده کلیه را ترمیم می‌کند. پس با خواب زودهنگام و کافی، زمان مناسب را برای ترمیم در اختیار بدنتان قراردهید

8- زیاده روی در مصرف قهوه:

کافئین هم دقیقا مثل نمک، باعث بالارفتن فشار خون و افزایش فشار روی کلیه‌ها می‌شود. پس مصرف بیش از حد قهوه هم به کلیه‌هایتان آسیب خواهد رساند. در نتیجه سعی کنید مصرف روزانه قهوه را تحت کنترل داشته باشید.

کلیه

9- مصرف بیش از حد قرص‌های مسکن:

خیلی از افراد برای هر درد کوچکی، به سراغ داروهای مسکن می‌روند؛ این در حالی است که راهکارهای سالم و طبیعی و ایمن فراوانی برای درمان بسیاری از دردها وجود دارد. مصرف بیش از حد داروهای مسکن، آسیب‌های زیادی به کلیه و کبد وارد می‌کند.

10- مصرف الکل:

الکل نوعی سم است که آسیب زیادی به کلیه‌ها و کبد می‌زند. اعتیاد به الکل نیز می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کلیه وارد کند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان