ماهان شبکه ایرانیان

واکنش فتح و حماس به شروط رژیم صهیونیستی

ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، با شروط رژیم صهیونیستی در خصوص آشتی گروه‌های فلسطینی، مخالفت کرد و آشتی بین دو جنبش فتح و حماس را در راستای منافع عالی فلسطین دانست.

خبرگزاری تسنیم: تشکیلات خودگردان فلسطین و جنبش حماس، به شروط رژیم صهیونیستی برای آشتی بین گروه‌های فلسطینی واکنش نشان دادند.

به گزارش روسیاالیوم، ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین، با شروط رژیم صهیونیستی در خصوص آشتی گروه‌های فلسطینی، مخالفت کرد و آشتی بین دو جنبش فتح و حماس را در راستای منافع عالی فلسطین دانست.

نبیل ابوردینه، سخنگوی تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: آنچه در قاهره بر سر آن توافق شد، گامی در مسیر صحیح برای پایان دادن به اختلافات است و هرگونه ملاحظات اسرائیل در این خصوص، مواضع رسمی فلسطین مبنی بر پیشبرد این توافق را تغییر نخواهد داد.

وی افزود: جامعه جهانی از جمله دولت آمریکا از بازگشت حاکمیت تشکیلات خودگردان فلسطین به نوار غزه و آغاز به کار دولت وفاق ملی در این باریکه، استقبال کردند.

از سوی دیگر فوزی برهوم، سخنگوی جنبش حماس گفت که شرط گذاشتن اسرائیل برای آشتی گروه‌های فلسطینی، دخالتی غیرقابل قبول است.

وی افزود: همه فلسطینیان باید به دخالت‌های آشکار اسرائیل توجهی نداشته باشند، و واکنش به این رژیم، باید ادامه تقویت جبهه داخلی فلسطین و تحقق آشتی در همه زمینه‌ها باشد.

جنبش حماس همچنین اعلام کرد که تصمیمات کابینه امنیتی اسرائیل، تلاشی ناامیدانه برای تخریب تلاش‌های آشتی فلسطین است که اخیرا گام‌های بزرگی در این راستا برداشته شده است.

از سوی دیگر حازم حاسم، سخنگوی دیگر جنبش حماس گفت که آشتی، گزینه‌ راهبردی حماس است و هرگز از آن عقب‌نشینی نمی‌کند.

وی افزود: ما گفتگوها در خصوص آشتی و تحقق شراکت ملی فلسطین را ادامه می‌دهیم.

کابینه کوچک رژیم صهیونیستی در جلسه‌ای رسمی در روز سه شنبه مجموعه‌ای از اقدامات و شروط را برای تعامل با دولت فلسطینی برآمده از آشتی ملی طرح کرد. وزیران رژیم صهیونیستی شرط کردند در صورتی با دولتی که حماس در آن باشد تعامل خواهند داشت که 1. جنبش حماس، رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، 2. از مقاومت – که صهیونیست ها از آن تعبیر به تروریسم می کنند- دست بردارد 3. براساس شروط کمیته چهارجانبه بین المللی سلاح خود را کنار بگذارد.

4. شرط دیگر کابینه رژیم صهیونیستی، آزاد کردن اسیران ارتش صهیونیستی در دست حماس است. 5. ضرورت در قرار گرفتن کامل امنیت نوار غزه در اختیار تشکیلات خودگردان از جمله گذرگاه های نوار غزه و ممانعت از ورود سلاح و تسلیحات به این منطقه دیگر شرط کابینه نتانیاهو بود. کابینه نتانیاهو همچنین تأکید کرد تشکیلات خودگردان باید برای تخریب زیرساخت های مقاومت در کرانه باختری اقدام مستمر داشته باشد.

7. کابینه رژیم صهیونیستی تأکید کرد حماس باید روابط خود را با ایران قطع کند. 8. در صورتی کابینه صهیونیستی با دولت برآمده از آشتی ملی تعامل خواهد داشت که ورود کالا و کمک های انسان دوستانه به نوار غزه تنها از طریق تشکیلات خودگردان فلسطین و دستگاه امنیتی اش که برای این منظور به وجود آمده، صورت پذیرد.

دو جنبش فتح و حماس، پنجشنبه گذشته توافق نهایی آشتی فلسطین را در قاهره امضا کردند.

در پی این توافق، منابع سیاسی رژیم صهیونیستی گفتند که هرگونه آشتی بین گروه‌های فلسطینی باید به توافق‌های بین‌المللی و شروط آن که در رأس آن به‌رسمیت شناختن اسرائیل و خلع سلاح حماس است، پایبند باشند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان