ماهان شبکه ایرانیان

ظرفیت انرژی تجدید پذیر "هند" تا سال ۲۰۲۲ دو برابر می شود

در حالیکه جهان در تلاش است راهکارهایی برای مقابله با بحران تامین انرژی در سال های آینده بیابد، هند نیز در نظر دارد ظرفیت انرژی تجدید پذیر این کشور را تا سال ۲۰۲۲ به دو برابر افزایش دهد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان به نقل از گزارش سازمان بین المللی انرژی (IEA) که روز دوشنبه در تارنمای 'اویل پرایس' قرار گرفته است، هند در این راستا گام های بلندی برداشته به گونه ای که انرژی خورشیدی و بادی، 90 درصد از ظرفیت رشد این کشور در بخش انرژی تجدید پذیر را به خود اختصاص داده اند.

سیاست های دولت هند و همچنین مزایده های مختلف سبب شده است که قیمت این تکنولوژی ها در هند به کمترین میزان خود در جهان برسد.

دولت هند قصد دارد تا سال 2022 ظرفیت تولید انرژی خود را به 175 گیگا وات شامل 100 گیگاوات انرژی خورشیدی و 75 گیگاوات انرژی بادی برساند.

هم اکنون ظرفیت کل انرژی تجدید پذیر هند 59 گیگاوات اعلام شده است.
در ادامه این گزارش اعلام شده است که هند نیازمند سرمایه گذاری 100 میلیارد دلاری برای رسیدن به هدف خود در گسترش ظرفیت انرژی تجدید پذیر تا سال 2022 می باشد.

ار کی سینگ وزیر نیرو و انرژی تجدید پذیر هند پیش از این در جمع خبرنگاران اعلام کرده بود که هم اکنون 30 درصد از پنل های خورشیدی مورد نیاز تامین شده اند و این تکنولوژی به دلیل افزایش تقاضا شاهد کاهش بیشتر قیمت خواهد بود.

هند پس از توافق گرمایش زمین پاریس به دنبال افزایش ظرفیت تولید نیرو از طریق منابع تجدید پذیر یا سبز است.
هند قصد دارد سهم تولید انرژی با استفاده از سوخت های غیر فسیلی را تا پایان سال 2030 به 40 درصد برساند. هم اکنون 30 درصد از تولید انرژی هند با استفاده از سوخت های غیر فسیلی انجام می شود، اما این کشور برای رسیدن به هدف نهایی خود با چالش های فراوانی از جمله منابع مالی ضعیف، مشکلات انتقال برق تولید شده در ایستگاه های خورشیدی به مدار و غیر اقتصادی بودن تجهیزات آنها روبرو است.

هند اعلام کرده است که صنعت انرژی تجدیدپذیر این کشور می تواند فرصت های تجاری به ارزش 160 میلیارد دلار در یک دهه ایجاد کند که این امر آن را به یک بازار بسیار جذاب تبدیل می کند.

بانک جهانی پیش از این اعلام کرده بود که در راستای اهداف توسعه انرژی خورشیدی هند، به این کشور بیش از 1 میلیارد دلار وام ارائه خواهد داد.

بانک توسعه آلمان هم اعلام کرده است که حاضر است در پنج سال آینده 1 میلیارد یورو به هند در راستای توسعه پنل های خورشیدی و اتصال آنها به مدار انرژی، وام با بهره کم ارائه دهد.
بزرگ ترین نیروگاه انرژی خورشیدی جهان با ظرفیت تولید برق 648 مگاوات در ایالت تامیل نادو واقع در جنوب هند می باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی