مهدی جعفری دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی معاونت اجتماعی قوه قضائیه در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با اشاره برگزاری نشست تقدیر از آثار برتر سینمای ایران در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر با تاکید بر مسایل اجتماعی و کاهش جرایم گفت: در این نشست که با حضور معاون وقائم مقام معاونت اجتماعی قوه قضائیه برگزار می شود از 7 فیلم کاندید شده، سه فیلم به عنوان فیلم های برتر با نگاه اجتماعی معرفی شده و از عوامل آنها تقدیر خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به نوع نگاه مدنظر برای انتخاب این 3 فیلم برتر گفت: ما در این معاونت به صورت مستمر ارتباطات خوبی را با اصحاب رسانه و هنر داریم.
وی گفت: سعی ما در این معاونت بر این است که به یک زبان مشترک برسیم و به دغدغههای اجتماعی که دغدغه ما و هنرمندان است با یک زبان فنی و کارشناسی و به دور از هرگونه افراط و تفریط بپردازیم.
این مقام مسئول ادامه داد: در حقیقت موضوعات اجتماعی پایههای ایجاد جرم و پایههای کج روی هستند لذا آگاهیهای عمومی مردم باید در این زمینهها ارتقا یابد.
جعفری تصریح کرد: معتقد هستیم آن چه که به زبان هنر منتقل می شود و در شکل خاص آن توسط سینما به روح و جان مردم منتقل می شود بسیار تاثیر گذار است. یعنی اثرات مستقیم و بسیار بیشتر از آن اثرات غیر مستقیم سینمارا نمیتوان نادیده گرفت.
بیان کرد: از طرف دیگر ما تلاش می کنیم که با نمایاندن پرداختهای مناسب به موضوعات اجتماعی به صورت آهسته و کم کم نگاههای افراطی و تفریطی به موضوعات اجتماعی را به سمت نگاه منطقی و فنی و کارشناسی نزدیک کنیم.
مشاور معاونت اجتماعی قوه قضائیه افزود: در این نشست سه فیلم برتر از نگاه پیشگیری از وقوع جرم انتخاب و معرفی خواهد شد.
وی گفت: باید دانست که انتخاب این فیلمها صرفا با نگاه اجتماعی است و به سایر نگاهها کاری نداریم. نگاه ما بر این است که این فیلمها واجد آثار پیشگیرانه باشند. چه به صورت هشدارو انذار باشند چه به صورت آگاهی بخشی و نمایاندن عواقب بد و شوم جرم و بزه کاری باشند.