آیا میخواهید اطلاعاتتان را در مورد دوران بارداریتان افزایش دهید؟ پس هفتهی دوم بارداریتان را بررسی کنید تا ببینید نوزاد شما چطور رشد میکند و همچنین تغییراتی که انتظار میرود در بدنتان رخ بدهد را بشناسید. با بنیتا همراه باشید.
رشد نوزاد
ممکن است عجیب به نظر برسد، اما شما هنوز حامله نیستید! لقاح تخمک شما با اسپرم در نزدیکی پایان همین هفته، انجام خواهد شد. جنسیت نوزاد نیز در لحظهی لقاح تعیین میشود. از 46 کروموزومی که ژنتیک نوزاد را تشکیل میدهند، تنها دو تا از آنها - یک اسپرم و یک تخمک - جنسیت نوزاد را تعیین میکنند. این دو کروموزوم با نام کروموزومهای جنسی شناخته شدهاند. هر تخمک دارای یک کروموزوم جنسی X است؛ یک اسپرم هم میتواند کروموزوم جنسی X و یا کروموزوم جنسی Y داشته باشد. اگر اسپرمی که تخمک را بارور میکند کروموزوم X داشته باشد، شما یک دختر خواهید داشت. و اگر دارای یک کروموزوم Y باشد، نوزاد شما پسر خواهد بود.
بدن مادر
پوشش داخلی رحم شما که کودک را تغذیه خواهد کرد، در حال رشد است، و بدن شما هورمون محرک فولیکول (FSH) را ترشح میکند، که تخمک را برای بالغ شدن تحریک میکند. در پایان این هفته، شما در وسط چرخه قاعدگی خود خواهید بود (اگر شما یک چرخه ی28 روزه منظم دارید)، و تخمکگذاری رخ خواهد داد (تخمدان شما یک تخمک را درون لوله رحم رها خواهد کرد).
این در واقع زمانی است که شما به احتمال زیاد حامله میشوید. اگر شما در زمان تخمک گذاری، رابطهی جنسی بدون جلوگیری داشته باشید، میتوانید باردار شوید. پس از انزال همسرتان، میلیونها اسپرم درون واژن روانه میشوند و صدها اسپرم به لولهی رحم راه خواهند یافت. به طور کلی یک اسپرم موفق به نفوذ در یک تخمک میشود، و لقاح صورت میگیرد. وقتی که لقاح اتفاق می افتد، شما باردار خواهید شد. هرچند که شما هنوز احساس تغییری در بدنتان نخواهید کرد.
برای آشنایی با هفته سوم بارداری، مقاله راهنمای کامل بارداری هفته به هفته [هفته سوم] را مطالعه بفرمایید.
منبع: بنیتا