ماهان شبکه ایرانیان

آیا پوست کیوی، خوراکی و خوردنی است؟

بسیاری از مردم هنگام مصرف کیوی پوست آن را جدا می‌کنند؛ اما شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که آیا می‌توان پوست پرزدار این میوه را نیز خورد؟ خوردن کیوی با پوست آن مفید است یا مضر؟به گزارش به نقل از سلامت آنلاین، کیوی میوه‌ای کم‌کالری و بدون چربی با فواید و مزایای تغذیه‌ای متنوع است

آیا پوست کیوی، خوراکی و خوردنی است؟

بسیاری از مردم هنگام مصرف کیوی پوست آن را جدا می‌کنند؛ اما شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که آیا می‌توان پوست پرزدار این میوه را نیز خورد؟ خوردن کیوی با پوست آن مفید است یا مضر؟

به گزارش به نقل از سلامت آنلاین، کیوی میوه‌ای کم‌کالری و بدون چربی با فواید و مزایای تغذیه‌ای متنوع است. لورن ماره، عضو هیئت علمی مرکز بهداشت و سلامت دانشگاه کلرادو با اشاره به وفور میزان ویتامین ث موجود در این میوه می‌گوید: «کیوی سرشار از ویتامین C، منبعی غنی از آنتی‌اکسیدان است و بنابراین در کاهش ابتلا به انواع بیماری و بویژه آهسته کردن روند پیری نقش بسیار دارد».
آیا می‌توان پوست آن را نیز خورد؟ بله... پوست کیوی کاملا خوراکی است و در این صورت مواد مغذی آن را حتی بیشتر هم می‌کند.
بر اساس مطالعه‌ای که اخیرا در این باره صورت گرفته، خوردن پوست کیوی در مقایسه با گوشت، سه برابر فیبر بیشتر را روانه معده می‌کند که در احساس سیری و کمک به کاهش وزن و بهبود کارکرد دستگاه گوارش نقشی مفید دارد.
علاوه بر این، مقدار زیادی ویتامین C در پوست این میوه نیز وجود دارد که نه تنها استفاده موضعی آن به سبب بهبود زیبایی پوست افراد می‌شود بل‌که استفاده خوراکی آن هم سیلی از آنتی‌اکسیدان را به سلولها می‌رساند که در کاهش سرعت پیری سلولهای پوست و بدن اثرگذار است.
بسیاری از مردم جهان قرنهاست که این میوه را با پوست می‌خورند و البته پیشنهاد می‌شود که مثل همه میوه‌ها و سبزیجات، قبل از خوردن این میوه با پوست، آن را بخوبی بشویید. نیازی نیست که اسکاچ بردارید و پرزهای روی آن را بسابید!
ماره می‌افزاید: همین که کثیفیهای روی پوست آن مثل هر میوه دیگری در خلال شست‌وشو از بین برود کافی است و بدین گونه می‌توانید از خوردن کیوی، پوست و محتویات درونش یکجا لذت ببرید».
البته باید دانست که خوردن کیوی برای برخی افراد ممکن است مشکلساز باشد: کیوی حاوی مقداری زیادی اگزالات، ماده‌ای طبیعی است که تجمع و تمرکز بیش از حد آن در مایعات بدن احتمالا باعث بروز مشکلاتی در برخی افراد خواهد شد. بر همین اساس توصیه می‌شود بویژه کسانی که مشکلات کلیوی یا مرتبط با کیسه صفرا دارند از خوردن آن اجتناب کنند. این پرهیز غذایی همچنین برای افرادی با استعداد سنگسازی در مجاری ادرار صادق است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان