شناسه : ۶۴۲۲۲۰ - سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۰۳
ایزوگام ، تا بارون نیومده نصبش کن!
مواد و مصالح: کم کم به روزهای آخر تابستان نزدیک می شویم و باید خود را برای آغاز فصل سرد و تغییرات آب و هوایی آماده کنیم
مواد و مصالح: کم کم به روزهای آخر تابستان نزدیک می شویم و باید خود را برای آغاز فصل سرد و تغییرات آب و هوایی آماده کنیم. یکی از مهم ترین مواردی که با نزدیک شدن به فصل سرما باید به آن توجه کنیم، رسیدگی به سقف خانه و ایزوگام کردن آن است؛ به همین منظور در این مطلب از چیدانه می خواهیم شما را با انواع ایزوگام و قیمت روز ایزوگام در بازار آشنا کنیم تا بتوانید بهترین انتخاب را برای این منظور داشته باشید، پس با ما همراه باشید.
ایزوگام چیست؟
ایزوگام پوششی برای عایق کردن پشت بام در مقابل رطوبت و آب حاصل از باران و برف است. به طور کلی مواد تشکیل دهنده ایزوگام عمدتا از قیر و الیاف مصنوعی است و عمر متوسط ایزوگام ها 10 سال است. از ویژگی ها و مزایای ایزوگام می توان به محافظت درمقابل رطوبت، سهولت در اجرا نسبت به عایق کاری های قدیمی، تردد آسان و چذب حرارات بالا اشاره کرد.
انواع ایزوگام
اگر بخواهیم در مورد انواع ایزوگام صحبت کنیم، باید بگوییم ایزوگام ها براساس ماده اصلی تشکیل دهنده، لایه های به کار رفته در آن ها و روکش شان به دو تقسیم می شوند که ابتدا آن ها را بر اساس ماده ی اصلی تشکیل دهنده بررسی می کنیم:
- ایزوگام پلیمری: ماده اصلی این نوع ایزوگام قیر خالص 60 یا 70 درصد است که در پالایشگاه از تقطیر نفت خام به دست میآید. برای ساخت ایزوگام پلیمری از قیر خالص 70-60 ، پلی آستر، تیشو، لایه آلومینیم، فیلم پلی اتیلن، پودر تالک، مواد APP ، پوشال گونی پلاستیکی استفاده می شود به نحوی که تمام این مواد در دستگاه ساخت پلیمر میکس و پخته می شوند که حاصل آن مایع پلیمر یا اصطلاح عامیانه شیره ایزوگام است و این پلیمر در خط تولید تبدیل به ایزوگام می شود.
- ایزوگام دمیده: ماده اصلی این نوع ایزوگام قیر دمیده شده است که از دمیدن هوا به یک مازوت یا نفت کوره ای به دست می آید و به نسبت ایزوگام پلیمری کیفیت پایین تر وعمر کم تری دارد. قیر دمیده نسبت به قیر خالص درجه نفوذ کمتر، حساسیت کمتر نسبت به تغییرات دما و درجه نرمی بیشتری دارد و موارد استفاده آن در ساخت ورقهای پوشش بام، باتری اتومبیل و اندود کاری است.
در چیدانه بیشتر بخوانید: با انواع عایق حرارتی در ساختمان آشنا شویم!
انواع ایزوگام بر اساس لایه های به کار رفته در آن ها
- ایزوگام تک لایه: ایزوگام های تک لایه شامل پلی استر دوخته شده با ظرافت و انعطاف بالا است.
- ایزوگام دو لایه: ایزوگام دو لایه شامل تیشو و پلی استر با ضخامت و استحکام بسیار زیاد است.
انواع ایزوگام بر اساس روکش
- ایزوگام با روکش آلمینیومی: بهترین نوع ایزوگام برای محل هایی با تابش آفتاب مستقیم ( مثل پشت بام) ایزوگام با روکش آلمینومی است.
- ایزوگام بدون روکش آلمینیومی: این نوع ایزوگام یک نوعی عایق رطوبتی است که برای عایق کاری سرویس های بهداشتی، پی ها و... مورد استفاده قرار می گیرد.
قیمت روز ایزوگام
تعرفه ی قیمت ایزوگام با نصب و اجرا در محل در بازار بسته به نوع محصول از متری 6 هزار و 500 تومان تا 9 هزار و 800 تومان متغیر است.
متخصصان نصب ایزوگام را از کجا پیدا کنیم؟
ما توصیه میکنیم کار خود را با گشتی در میان حرفهایهای حوزه ایزوگام در اهالی فن چیدانه شروع کنید. ما در این بخش آخرین نمونه کارهای افراد، اطلاعات تماس و نظرات کارفرمایان قبلی را برای شما قرار دادهایم تا با در نظر گرفتن تمامی نکات بهترین انتخاب را داشته و از نتیجه نهایی کار راضی باشید:
برای اطلاع از قیمت، چگونگی ثبت سفارش، ارتباط با فروشندگان و اهالی فن این حوزه کافی است روی نام هر شرکت کلیک کنید و به سادگی با اهالی فن این حوزه در چیدانه ارتباط بگیرید.
نویسنده: ثمینا فراهانی ؛ تحریریه چیدانه