به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی معین و هادی خانیکی، دو یادداشت اصلی این شماره «مروارید» را نوشتهاند و نعمت الله فاضلی هم مقاله اصلی ورودی به موضوع امید را به رشته تحریر درآورده است.
گفتگو با محمدجواد غلامرضا کاشی درباره «امید واقعی، امید یوتوپیک»، گفتگو با مقصود فراستخواه با عنوان «ایرانیها ملتی امیدوار ولی بدون امید اجتماعی»، گفتگو با سعید مدنی با عنوان اصلی «ناامیدی در ایران رو به افزایش است»، گفتگو با علیرضا علویتبار با عنوان «به آینده امیدوارم» و گفتگو با محمد یعقوبی با عنوان «نوشتن، رفتاری برای تغییر»، مصاحبههای اصلی این شماره مروارید را تشکیل میدهند.
«آینده امید و سیاست در عصر عسرت»، «جستجوی امید در هالوین پارتی»، «خبرهای بدی که آوار میشوند»، «این دو زن، امید را چگونه میبینند؟»، «مسئولیتی به نام امید اجتماعی»، «هنر به مثابه امید»، «ماموریت برای امید»، «ون گوگ و انگاره آفرینی از آینده» و گفتگوهایی دیگر با بیژن عبدالکریمی، محمدمهدی مجاهدی، حسام سلامت، محمد درویش، آذر منصوری و نسبیه زنجری از دیگر مطالب مهم شماره هفتم مجله مروارید است.
دوماهنامه «مروارید» به مدیرمسئولی گیتا علیآبادی و سردبیری پژمان موسوی منتشر میشود و شماره هفتم آن (دی و بهمن 96) در 120 صفحه و با بهای 5000 تومان منتشر شد و روی دکه رفته است.