معاون سازمان بهزیستی:

عوارض طلاق در دختران بیوه کمتر از ۱۸ سال بیشتر است

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: عوارض طلاق در دخترانی که در سن کمتر از ۱۸ سال ازدواج کرده اند، شدیدتر و بیشتر از زنانی است که در سنین بزرگسالی ازدواج می کنند بطورمثال کودک ۱۳ ساله هنگام طلاق، عوارض روحی و روانی شدیدتری متحمل می شود

عوارض طلاق در دختران بیوه کمتر از 18 سال بیشتر است

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: عوارض طلاق در دخترانی که در سن کمتر از 18 سال ازدواج کرده اند، شدیدتر و بیشتر از زنانی است که در سنین بزرگسالی ازدواج می کنند بطورمثال کودک 13 ساله هنگام طلاق، عوارض روحی و روانی شدیدتری متحمل می شود.


به گزارش به نقل از ایرنا،حبیب الله مسعودی فرید افزود: ازدواج در سنین کمتر از 18 سال از نظر دینی اشکال ندارد و این ازدواج ها، ثبت قانونی هم می شود اما به هرحال وقتی ازدواج در سن کودکی انجام می شود، کودک به بلوغ روانی و اجتماعی کافی نرسیده و از عهده مهارت های زندگی مشترک برنمی آید.
وی تصریح کرد: ما همسرکودکی را به شکل یک مشکل می دانیم؛ برخی از کودکانی که ازدواج می کنند، زندگی آنان به طلاق منجر می شود و عوارض روحی و روانی شدیدی روی آنان بر جا می گذارد.


وی خاطرنشان کرد: میزان ازدواج در سنین کودکی کمتر شده است با این وجود باید به این نکته توجه داشت که دختر و پسر برای برعهده گرفتن مسئولیت های زندگی، علاوه بر رسیدن به بلوغ و داشتن معیارهای جسمی باید به بلوغ روانی و اجتماعی نیز رسیده باشد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: همانگونه که افراد برای اخذ گواهینامه رانندگی یا رای دادن، حداقل سنی تعیین می شود، برای ازدواج هم نیاز است که فرد به بلوغ جسمی و روانی و اجتماعی برسد.


مسعودی فرید تاکید کرد: تلاش مردم و علما باید این باشد که ازدواج ها، موثر و آگاهانه انجام شود؛ ازدواج ها باید در سنی انجام شود که زوج ها در آن بتوانند علاوه بر از عهده برآمدن مسائل اقتصادی از عهده مشکلات اجتماعی و روانی نیز برآیند.
طی روزهای اخیر شهربانو امانی عضو شورای شهر تهران اعلام کرد که 15 هزار دختر بیوه زیر 15 سال در کشور بسر می برند.



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر