ماهان شبکه ایرانیان

آشنایی با دنا پلاس هیبریدی + مشخصات فنی

خوشبختانه علی رغم تمام عقب ماندگی های صنعت خودروسازی کشورمان، اخیرا شرکت ایرانخودرو از نسخه اتوماتیک دنا پلاس، مجهز به پیشرانه هیبریدی در پنجمین همایش صنعت خودروسازی کشور رونمایی نمود. در ادامه شما را بیشتر با دنا پلاس هیبریدی آشنا خواهیم نمود.

دنا + هیبریدی - تصویر 1

شکی نیست که هدف گذاری شرکت‌های حاضر در سطح نخست خودروسازی جهانی، از جهت سیاست گذاری مسیر آینده، به سمت استفاده از انرژی الکتریسیته متمایل بوده و پیشرانه‌های احتراق داخلی بتدریج بایستی جای خود را به انواع برقی بسپارند. با این وجود در برهه کنونی که بسترهای لازم برای الکتریکی نمودن کلیه خودورها در تمام کشورها وجود ندارد، استفاده ترکیبی و توأمان از انرژی سوخت‌های فسیلی و الکتریسیته می‌تواند به عنوان یک تعدیلگر مناسب در این خصوص محسوب بشود و سختی‌های دوران گذار به سمت خودروهای تمام برقی را تاحد زیادی کاهش دهد. بنابراین چاره کار چیزی نیست جز پیشرانه‌های هیبریدی که هم از مزیت انرژی پاک الکتریسیته برخوردار هستند و هم حکم یک خودروی عادی مجهز به پیشرانه احتراق داخلی را دارند که سوخت مورد نیازشان در سراسر کشورها به راحتی پیدا می‌شود.

دنا پلاس هیبریدی - تصویر 4

تجهیزات رفاهی و ایمنی دنا پلاس هیبرید

دنا پلاس هیبریدی علاوه بر برخورداری از کلیه آپشن های دنای معمولی مانند: کیسه های هوای راننده و سرنشین جلو، سیستم ترمز چهارچرخ دیسکی همراه با ABS و EBD، تهویه مطبوع اتوماتیک ، سامانه مسیریابی ، حسگر دنده عقب ، بلوتوث ، آینه‌های جانبی تاشونده برقی و... از تجهیزات اختصاصی نظیر سانروف، ایربگهای جانبی صندلی‌های جلو، دوربین دنده عقب، دیلایت و پاره‌ای موارد دیگر بهره‌مند شده است.

دنا پلاس هیبرید - تصویر 2

پیشرانه دنا پلاس هیبرید

افزایش توان خروجی پیشرانه در تعاون با موتور الکتریکی، افزایش دامنه حرکتی خودرو، کاهش مصرف سوخت، کاسته شدن از شدت آلایندگی و... از جمله مزایای خودروهای هیبریدی به شمار می‌روند.

خوشبختانه علی رغم تمام عقب ماندگی های صنعت خودروسازی کشورمان، اخیرا شرکت ایرانخودرو از نسخه اتوماتیک دنا پلاس، مجهز به پیشرانه هیبریدی در پنجمین همایش صنعت خودروسازی کشور رونمایی نمود. این خودرو که در تعامل با شرکت بلژیکی پانچ به مرحله طراحی و تولید رسیده است، از موتور الکتریکی با توان 90 کیلووات و نهایت گشتاور 220 نیوتن-متر سود می‌برد که از طریق کابل و برق شهری قابل شارژ است. همچنین ظرفیت باتری 14 کیلووات ساعت اعلام شده است. در خصوص توان خروجی نهایی و سایر مشخصات فنی این خودرو، تاکنون اطلاعات دیگری به بیرون نشر پیدا نکرده است.

دنا پلاس هیبریدی - تصویر 3

حرف آخر

دنا پلاس هیبرید در تعامل با شرکت بلژیکی پانچ به مرحله طراحی و تولید رسیده است.

امیدواریم چنین محصولاتی که آلایندگی کمتری برای محیط زیست داشته و صرفه اقتصادی مناسبی برای مصرف کننده(از منظر مصرف سوخت) دارند، با قیمتی موجه و متناسب به دست مشتری ایرانی برسند و مانند برخی دیگر از پروژه ها که با سرعت برق رونمایی می‌شوند، همچون باد محو و ناپدید نگردند.

به اشتراک گذاری با دوستان



قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان