ماهان شبکه ایرانیان

محمود صادقی: رهبری نیز در کنار سایر مسئولین باید پاسخ گو باشد/نوع ارتباط شهید بهشتی با مرحوم منتظری

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: از ابتدای شنیدن خبر بمب‎گذاری حزب جمهوری اسلامی همه نگران شهید بهشتی بودیم؛ ای کاش تفکر تشکیلاتی ایشان رواج پیدا کند.

محمود صادقی در نخستین اکران دانشجویی مستند ترور سرچشمه که به همت انجمن اسلامی دانشکده حقوق و علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان خاطره‌ای از لحظه شنیدن خبر شهادت پدرش در حادثه بمبگذاری حزب جمهوری اسلامی اظهار کرد: دغدفه همه ما در آن روز شهید بهشتی بود. در ساعت‌های ابتدایی بمبگذاری می‌گفتند که شهید بهشتی زنده هستند. من و برادرم به کمک رفتیم و اجساد را به بیمارستان و سردخانه منتقل می‌کردیم تا اینکه نیمه‌های شب متوجه شدیم پدرمان شهید شدند. 

وی افزود: وقتی مشروح مذاکرات خبرگان را مطالعه می کنیم تاثیرگذاری شهید بهشتی را می بینیم. ایشان عقیده داشتند در هیچ قانونی نباید قید وجود داشته باشد همه چیز قابل عوض شدن است.

صادقی در بخش دیگری از این سخنرانی گفت: اگر ما امروز دائما اصل 110 را مطرح می کنیم اصل 107 را هم باید در نظر بگیریم؛ که می گوید رهبری نیز در کنار سایر مسئولین باید پاسخ گو باشد.

وی سپس اظهار کرد: از قول من نقل می‌شود که این قانون اساسی با شهید بهشتی به گور رفت، منظور از این حرف این است که این قوانین نیازمند نگهداری هستند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تغییر فضای سیاسی ایران پس از حادثه بمب گذاری 7 تیر گفت: فضا بعد از 7 تیر پلیسی شد. به تعبیر مسیح مهاجری کسانی که هیچ سابقه ای در سیاست نداشتند هم یک دفعه صاحب ضد گلوله شدند.

نظر فرزند شهید بهشتی درباره انحصارطلب خواندن پدرش از سوی آیت‌الله منتظری

محمدرضا بهشتی نیز طی سخنانی در مراسم اکران دانشجویی مستند ترور سرچشمه که از سوی انجمن اسلامی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار شد، با بیان اینکه یکی از محاسن رویکرد این مستند فاصله گرفتن از اسطوره سازی و نزدیک شدن به شخصیت افرادی است که این هاله اطرافشان وجود داشته است، گفت: فاصله تاریخی ایجاد شده بعد از شهادت مرحوم بهشتی موجب شده که افراد در سال های اخیر با طرح پرسش هایی درباره ایشان و دور شدن از فضایی احساسی، مواجه تازه ای با مرحوم بهشتی داشته باشند که برای خود من جالب است.

فرزند ارشد شهید بهشتی تاکید کرد: حتی در این فیلم هم چهره ای که از مرحوم بهشتی بیشتر معرفی می شود مردی در میدان عمل اجتماعی است اما ایشان اتفاقا بیشتر اهل نظرورزی بودند و بعد مرد عمل که البته جمع این دو ویژگی در یک شخصیت چندان اتفاق نمی افتد.

محمدرضا بهشتی در پاسخ به پرسشی درباره چگونگی رابطه شهید بهشتی با مرحوم منتظری گفت: مرحوم بهشتی و مرحوم منتظری از سال ها قبل از انقلاب باهم ارتباط داشتند و نوع ارتباطشان بسیار گسترده بود چه در زمان نظر ورزی ها و چه در دوران عملکرد اجتماعی که در هر دو با مرحوم منتظری سابقه طولانی داشته اند اما آنچه در این فیلم از مواجهه مرحوم بهشتی با مرحوم منتظری دیده می‌شود تنها یک لحظه است و بیشتر ناظر بر نظم محور بودن مرحوم بهشتی بوده است.

وی افزود: عبارت انحصارطلب که در این بخش از فیلم از زبان مرحوم آیت الله منتظری خطاب به شهید بهشتی مطرح می‌شود نباید مبنایی برای قضاوت رابطه این دو مرحوم با یکدیگر در نظر گرفته شود.

27216

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان