به گزارش خبرنگار مهر، علی حسین حسین زاده پیش از ظهر امرور در جمع فرمانداران استان خوزستان در خصوص یادمان های شهدای گمنام گفت: شهرستان هایی که فاقد مکانی برای شهدای گمنام هستند در برنامه وظایفی بر عهده آنها گذاشته شده تا یک یا دو یادمان داشته باشند.
وی افزود: همه می دانیم در بحث دفاع مقدس، خوزستان جایگاه ویژه ای دارد ولی در حوزه مکتوب سازی ضعیف عمل کردیم؛ به هر حال چاپ 60 کتاب در این زمینه از سوی مدیریت فعلی اداره کل حفظ آثار و ازش های دفاع مقدس استان خوزستان آثار خیلی بی نظیر و ماندگار است در حالی که قبلا کمتر به آن توجه می شد.
حسین زاده تصریح کرد: در راستای مکتوب سازی حوزه دفاع مقدس، سیاست گذاری های خوبی شده است. تاریخ شفاهی در راستای مکتوب کردن ایثار، از خودگذشتگی و فداکاری این مردم برای رسیدن نظام به جایگاه فعلی است ولی در این حوزه هم ضعیف عمل شده است.
معاون سیاسی استانداری خوزستان گفت: بخشی از این تاریخ شفاهی به فرمانداری ها برمی گردد به همین دلیل باید اتفاقاتی که در زمینه افتخارات ملت در ایام دفاع مقدس بوده را جمع آوری کنند.
حسین زاده اظهار کرد: کاری که در خوزستان انجام می شود می تواند در کشور به الگوی سایر استان ها تبدیل شود. خیلی از دانشگاه های سراسر دنیا نیز به دنبال فعالیت در حوزه تاریخ شفاهی هستند و انتظار داریم که فرمانداران در این زمینه برای جمع آوری داده های شفاهی مجدانه تلاش و همکاری کنند.