بعد از فیلترینگ تلگرام بسیاری از دولتمردان مدعی شدند که کاربران به سمت مدل های بومی در حال کوچ کردن هستند و در بین هفت اپلیکیشن معرفی شده از سوی دولت، پیام رسان سروش بیشتر از سایر موارد کاربر به سمت خود جذب کرده است. این پیام رسان که چندی پیش 10 میلیونی شدنش را جشن گرفت در روزهای اخیر با اختلالات بسیاری مواجه شده که مدیرعامل آن در توییتی علل این مشکلات را توضیح داده است.
«سیدصالحی» مدیر پیام رسان سروش در توییت انتقادآمیز خود نوشته که جدا از مشکلات تیم فنی این مجموعه، دو عنصر کملطفی اپراتورها و عدم تخصیص زیرساختهای لازم از سوی دولت مقصر هستند. این صحبت در حالی مطرح میشود که وامی پنج میلیارد تومانی به این پیام رسان و همچنین دو اپلیکیشن بیسفون و آیگپ از سوی دولت اختصاص یافته است.

روابط عمومی سروش در گفتگوی خود با دیجیاتو کملطفی اپراتورها را در مشکلات ارسال پیامک تایید در حین ثبت نام خلاصه میکند و باور دارد که مشکلات بیشتر از این مثال است و در چند روز آینده درباره آنها مفصلتر صحبت خواهد شد:
«در مدلهای خارجی ظرف چند ثانیه پیامک تاییدیه برای شماره کاربر ارسال میشود و در سروش اختلالاتی در این زمینه وجود دارد که معلوم نیست سرمنشا آن کجاست و علت آن چیست.»
وی ضمن تایید ادعای پیشین مدیرعامل این مجموعه مبتنی بر ظرفیت 20 میلیونی شدن سروش میگوید که تمامی مدلهای بومی را نباید با تلگرام امروز مقایسه کرد چرا که آنها در حال رشد هستند:
«با مقایسه پیامرسانهای ایرانی با تلگرام نوپا و اوایل کار خود (حدود 4 سال پیش) به این نکته میتوان پی برد که مدلهای بومی به نسبت خوب پیشرفت کردهاند و پتانسیلها و کاراییها مناسبی دارند که قطعا بینقص نیست. این نواقص به مرور زمان و با کمک سایر دستگاهها حل خواهد شد و تمامی امکانات روز دنیا همچون Secret Chat حتی پایشان به سروش باز خواهد شد تا اعتمادسازی میان کاربران هرچه بیشتر صورت گیرد.»