به گزارش ایسنا علی نوذرپور در نخستین هماندیشی «مدیریت دانش» در حوزه مدیریت شهری با اشاره به وجود اتحادیه شهرداریها در سالهای دور اظهارکرد : متاسفانه این نهاد حرفهای و تخصصی مدیریت شهری در سال 1359 منحل و وظایف آن به وزارت کشور واگذار شد اما اکنون به نظر میرسد تاسیس اتحادیه شهرداریها برای انتقال تجربیات، آموزش و پژوهش همچنین دفاع از حقوق شهرداریها ضروری است و دبیرخانه میتواند در پیگیری این موضوع نقش موثری ایفا کند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه لایحه مدیریت شهری و درآمدهای پایدار ماحصل تلاش ، نظرات و تجربیات یک دهه مدیران شهری است،گفت: هماکنون این لایحه در مجلس و دولت درحال بررسی است و در صورت تصویب اثرات مثبتی برای شهرداریها به دنبال خواهد داشت. هر چند همین لایحه هم به دلیل مرور زمان نیازمند بازبینی است. بر این اساس کارشناسان دبیرخانه مجمع کلانشهرها میتوانند نظرات کارشناسی خود را در این زمینه ارائه کنند.
شهردار منطقه 22 در ادامه با اشاره به تصویب هفت سند آسیب شناسی تصریح کرد: دبیرخانه مجمع میتواند در خصوص تهیه سندهای جدید همچنین بهروزرسانی اسناد قبلی با استفاده از بدنه کارشناسی خود فعالیت کند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اغلب شهرداریها در زمینه استخدامی مشکل دارند، گفت: پیگیری موضوعات اداری و استخدامی شهرداریها و بحث سرمایه گذاری از دیگر موضوعات پیشنهادی برای محور فعالیتهای این دبیرخانه است.
نوذرپور با بیان اینکه در حال حاضر متاسفانه تنها منبع درآمد شهرداریها، ساخت و ساز است،اظهارکرد: تصویب لایحه درآمدهای پایدار از جمله موارد استراتژیک است که علاوه بر تصویب آن ، نیاز به تبلیغات رسانهها و برپایی جلسات و نشستهای متعدد دارد که همسویی افکار عمومی را برای همکاری با این طرح به دنبال داشته باشد.
کمال مرادی - مدیر دبیرخانه مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران- نیز در این نشست ضمن مغتنم شمردن برگزاری نشستهای اینچنینی تصریح کرد: با توجه به بازتعریف و اصلاح ساختار دبیرخانه بر اساس مصوبات نشست مجمع شهرداران و حمایتهای شهردار سابق تهران، دبیرخانه در حال حاضر دارای 9 کمیسیون تخصصی است که هر کدام از آنها چندین کمیته را راهبری میکنند .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه22، وی در پایان اظهارکرد: در این مجموعههای تخصصی علاوه بر معاونان و مدیران مربوطه در شهرداریهای کلانشهرها، کارشناسان دائمی دبیرخانه همچنین کارشناسان و صاحب نظران بیرون از دبیرخانه درباره موضوعات مطرح شده در کمیسیونها اظهار نظرهای تخصصی میکنند. از این رو میتوان دبیرخانه را بازوی علمی و تخصصی کلانشهرها نیز خواند.