بعد از شایعه ساخت اکانت های سروش بدون اجازه کاربرانشان، وزیر ارتباطات درباره ارسال مدارک و شواهد موجود پیرامون این موضوع به مرکز ملی فضای مجازی خبر داد. مدیرعامل سروش هم در گفتگو با دیجیاتو تایید کرد که مواردی توسط وزیر فرستاده شده ولی احتمال داد که مدارک فرستاده شده پیرامون برائت این مجموعه است.
حال با وجود اینکه هردو مسئول این مساله را تایید کردهاند، مرکز ملی فضای مجازی کشور اعلام کرده که هنوز هیچ مستنداتی درباره ساخت اکانت های سروش دریافت نکرده و در صورت داشتن این مستندات، موضوع را در اسرع وقت پیگیری خواهد کرد:
«تاکنون هیچ مستندی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و افرادی که مدعی این موضوع هستند، دریافت نشده است. بر همین اساس، در صورت دریافت مستندات از سوی مدعیان مذکور، مرکز ملی فضای مجازی از جایگاه نظارت کلان بر فضای مجازی کشور، موضوع را در اسرع وقت بررسی و به اطلاع مردم عزیز ایران اسلامی خواهد رساند.»
بعد از پخش شدن شایعه اکانتهای ناخواسته سروش، مدیر این پیام رسان بومی این موضوع را از اساس کذب خوانده و گفته که گرچه از منظر فنی این امر شدنیست، اما سروش نیازی به ساخت اکانت جعلی ندارد. او همچنین در گفتگوی خود با دیجیاتو این موضوع را یک تخریب سازمان یافته دانست:
«آنچه در سروش بررسی شده، این است که ما یک روال ثبت نام بیشتر نداریم و پس از نصب اپلیکیشن، کاربر یک پیامک احراز هویت دریافت میکند که وقتی این کد وارد شود، کاربر ثبت و به جمع کاربران سروش افزوده میشود. به جز همین مسیر، به هیچ عنوان مسیر ثبت یوزر دیگری نداشته و نداریم.»
با اینکه سیدصالحی تهدید به شکایت از افرادی کرده که این شایعات را در فضای مجازی به جریان انداختهاند اما به نظر میرسد که موضوع کمی پیچیدهتر است و نهادهای بالادست باید آن را بررسی کنند.
اگر واقعا اکانتهای جعلی برای افراد ایجاد شده باشد، نهادهای ذیربط باید بررسی کنند که با چه سازوکاری اطلاعات شخصی افراد در اختیار یک پیامرسان قرار گرفته است، هرچند این ادعا که از سوی کاربران مختلف در شبکه های اجتماعی مطرح شده، ازطرف مدیرعامل همین مجموعه رد شده است.
در هر حال باید منتظر ماند تا مستندات ارائه شود و بررسی های لازم برای صحت یا عدم صحت این موضوع توسط مراجع بالادست سنجیده شود.