خبرگزاری مهر: ظهر امروز 10 تیرماه همایش ساماندهی عرضه محصولات فرهنگی با حضور مهدی یزدانی دبیر کل و نادر معماری مدیر امور استانها در ستاد صیانت از آثار سینمایی و همچنین برخی از مدیران و پرسنل پخشهای محصولات فرهنگی در پردیس سینمایی ملت برگزار شد.
نادر معماری در ابتدای این مراسم گزارشی از این برنامه ارایه داد و بیان کرد: از مهدی یزدانی دبیرکل ستاد صیانت تشکر میکنم که اجازه داد این گردهمایی برگزار شود چراکه ما نیاز زیادی داشتیم که یکبار دور هم جمع شویم و مشکلاتمان را مرور کنیم. از همین رو باید بگویم در چند ماه گذشته برای ارتباط با دوستان و مدیران در شرکتهای پخش مختلف برنامه ریزی کردیم و در پی ارزیابی مشکلات مشترک بین این شرکتها بودیم.
وی افزود: با توجه به عرضه غیرقانونی محصولات در شبکه نمایش خانگی، بازار روز به روز ضعیفتر شده و برخی یه این نتیجه رسیده اند که کارشان را تغییر بدهند از همین رو میدانیم که مشکلات زیاد است و شبکه به نسبت سالهای گذشته ضعیف شده است، ولی ما به فکر ساماندهی به این اوضاع هستیم چراکه میدانیم تعدادی زیادی از طریق شبکه نمایش خانگی ارتزاق میکنند به همین دلیل وظیفه داریم این شبکه را حفظ کنیم.
معماری بیان کرد: اخیرا در ستاد صیانت از آثار سینمایی به این نتیجه رسیدیم که اگر بتوانیم برخی از افرادی که به صورت غیرمجاز فعالیت و آثار غیر مجاز را در برخی مراکز توزیع میکنند ساماندهی کنیم اوضاع بهبود پیدا میکند، زیرا فکر کردیم که همه دوستان را تحت یک خانواده ببینیم از همین رو برای همه یک کارت متحد الشکل تدارک دیدیم که به افراد داده میشود و اعتبار سه ماهه دارد و به افراد هویت بیشتری میدهد که افراد میتوانند از آن به نفع شرکت استفاده کنند.
مدیر امور استانها در ستاد صیانت از آثار سینمایی اظهار کرد: فروشگاهها از طریق همین کارت میتوانند مطلع شوند که از شرکتهای مجاز خریداری میکنند یا نه باید بگویم طبق بازدیدی که از فروشگاهها کردیم متوجه شدیم که آنها نمیدانستند باید از شرکتهای معتبر خریداری کنند. فرم دیگری هم تدارک دیده شده که به عنوان اخطاریه است، زیرا برخی از فروشگاهها محصولات غیرمجاز دارند که اگر این محصولات در آن فروشگاهها دیده شود به آنها اخطار داده میشود.
وی ادامه داد: میدانم که برخی از دوستان با وجود اینکه در شرکتهای پخش فعالیت میکنند و به آنها تاکید میشود فقط محصولات مجاز را توزیع کنند، محصولات غیر مجاز ارایه میدهند، اما ما برنامهای طراحی کردیم که آدرس و نام همه فروشگاهها در آن موجود است و مشخص میشود کدام بازاریاب به آنها سرویس میدهد و میشود تشخیص داد در کدام منطقه کدام بازاریاب حضور دارد؛ بنابراین وقتی کارت را میگیرید موظف به حفظ شرکتی هستید که در آن فعالیت میکنید. شما بازوی اجرایی ستاد هستید و اگر جایی تخلفی وجود داشت میتوانید به ستاد گزارش دهید.
معماری در پایان عنوان کرد: اگر بازاریابی تخلف را گزارش ندهد نشانگر این موضوع است که یا بی تفاوت است یا خودش از این موضوع سود میبرد پس بهتر است این فضا به خوبی رصد شود. البته برای موارد خاص هم برنامه ریزی کردیم برای مثال اگر کسی متوجه شود که به صورت گسترده تخلف وجود دارد و تعداد زیادی محصول غیرمجاز وجود دارد و آن را گزارش دهد به او بین یک تا 10 میلیون تومان پاداش میدهیم.