ماهان شبکه ایرانیان

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پوشاک:

مانتوهای جلوباز جمع‌آوری می‌شوند

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک از ممنوعیت فروش مانتوی جلوباز خبر داد.

مانتوهای جلوباز جمع‌آوری می‌شوند

ابوالقاسم شیرازی با اشاره به شرایط مطلوب در تولید پوشاک مناسب در کشور، اظهار کرد: این وظیفه با محوریت ارشاد، مد لباس و اتحادیه در حال انجام است، ضمن اینکه مکان‌هایی توسط کارگروه مد لباس برای عرضه پوشش‌های کاملا اسلامی در نظر گرفته شده است؛ در سایت اتحادیه نیز نشانی مکان‌های متعدد، برای عرضه انواع چادر ملی در مدل‌های مختلف سبک روز در سطح شهر تهران قرار گرفته است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم آنلاین، وی با اشاره به فروشگاه‌های عرضه مانتوهای مناسب با رویکرد اسلامی، افزود: آدرس 200 فروشگاه مانتو با پوشش کاملا اسلامی در سطح شهر تهران، برای دسترس عموم مردم در سایت اتحادیه پوشاک قرار گرفته است. این مانتوها کاملا جلوبسته، آزاد و طراحی‌شده‌ توسط کارگروه مد لباس است.

شیرازی تصریح کرد: این طرح در بهمن سال گذشته انجام شد و مدل‌های طراحی‌شده به تولیدی‌ها انتقال پیدا کرد. در حال حاضر این مدل‌ها در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود و مورد استقبال عموم نیز قرار گرفته است ضمن اینکه در مکان‌های خود کارگروه نیز این مانتوها به ثبت رسیده است و عرضه می‌شوند.

وی با اشاره به مانتوهای اداری تأکید کرد: در سایر فروشگاه‌ها، برای تمام سازمان‌های اداری، کت بلند و شلوار طراحی شده که با نام مانتو شلوار اداری عرضه می‌شود و خیلی هم مورد استقبال قرار گرفته است.

شیرازی با بیان اینکه ممکن است مانتوهای جلو باز نیز در فروشگاه‌ها دیده شود، اظهار کرد: در فروشگاه‌ها این مانتوهای جلوباز جمع‌آوری می‌شود که متاسفانه مورد استقبال مصرف‌کننده‌ها نیز قرار گرفته است. در حال حاضر مانتوهای جلوباز به‌گونه‌ای عرضه‌ می‌شوند که جلوی آن از زیر کاملا پوشیده است، در واقع از یک زیرپوش بلند و تا زانو در این مدل مانتوها استفاده می‌شود. در گذشته مانتوهای جلوباز به تنهایی با شلوار استفاده می‌شد اما امروز جزو محدودیت‌های کار اتحادیه است.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با انتقاد از عرضه برخی تولیدات داخلی با برند و مارک خارجی در کشور خاطرنشان کرد: در ارتباط با مانتو وارداتی از خارج کشور صورت نمی‌گیرد و در طی دو سال گذشته 99 درصد از محصولات مانتو در داخل کشور تولید شده است چراکه در زمینه طراحی پیشرفت‌های خوبی داشتیم بخصوص از زمانیکه جشنواره فجر فعال شده است. در جشنواره‌های مختلف، طرح‌های ما طرح‌های به‌روز و اسلامی است همچنین نمایشگاه دائم در بنیاد ملی لباس نیز بر پا است.

شیرازی تصریح کرد: استفاده از نام برند خارجی در واقع اشتباه تولیدکننده است و هدف از نصب برند خارجی، ایجاد جاذبه برای مشتری است. امروزه رویکرد مردم این نیست که به دنبال مارک و حرف‌های لاتین روی لباس باشند چراکه امروز کیفیت، تنوع و جذابیت دارای اهمیت است.

به گفته وی هر روز 30 گشت سه‌نفره در سطح شهر تهران بر واحدهای تولید و عرضه کننده پوشاک بازرسی و نظارت دارند و بازدیدهای انجام‌شده، صورتجلسه می‌شود.

شیرازی گفت: در این گشت‌زنی‌ها، فروشگاه‌ها در هر سه ماه یک مرتبه مورد بازرسی دوره‌ای قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به واحدهای فعال در زمینه پوشاک تصریح کرد: در سطح شهر تهران، 17 هزار واحد تولیدی و فروشگاه موجود است که از این تعداد نزدیک به 6 هزار واحد آن تولیدی و 11 هزار واحد دیگر نیز فروشگاه است و 3 هزار واحد از این فروشگاه‌ها نیز مانتوفروش هستند.

وی با بیان اینکه فروشگاه‌های غیرمجاز بصورت زیرزمینی فعالیت دارند، افزود: فروشگاه‌های غیرمجاز زیرزمینی‌ از دید ما پنهان هستند. برخی از این فروشگاها در خانه‌ و بصورت مزون‌های خانگی فعالیت دارند که دسترسی به آن‌ها سخت و از دید بازرسان پنهان است اما به‌محض این‌که مردم اطلاع دهند یا شناخته شوند، این‌ فروشگاه‌های غیر مجاز به را به اداره اماکن معرفی خواهیم کرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان