ماهان شبکه ایرانیان

به مناسبت روز بدون پلاستیک

بحران پلاستیک به اندازه تغییر اقلیم اهمیت پیدا کرده است

۸.۳ میلیارد تن پلاستیک روی دستمان مانده است که ۵.۷  میلیارد تن از آن در محیط زیست رها شده و بحران پلاستیک امروز به اندازه تغییر اقلیم اهمیت پیدا کرده است.

بحران پلاستیک به اندازه تغییر اقلیم اهمیت پیدا کرده است

به گزارش خبرنگار مهر ویراستار نشنال جئوگرافیک فارسی در مراسم کمپین «بی‌پلاستیک» این مجله که به مناسبت روز بدون پلاستیک برگزار شد گفت: موضوع اصلی شماره 66 نشریه بحران پلاستیک است. در واقع نشنال جئوگرافیک فارسی در هر شماره مقالاتی در حوزه‌های مختلف دارد اما یک مقاله اصلی و مفصل هم دارد که این شماره به بحران پلاستیک اختصاص یافته است.

خاطره اکرمی ضمن برشمردن برخی مقالات شماره تازه این نشریه افزود: یک مقاله این شماره درباره پناهگاه حیات وحش قطب شمال است که کنگره آمریکا اخیرا به حفاری نفتی در آن رای مثبت داده است و مقاله به خطراتی که این تصمیم برای محیط زیست منطقه ایجاد کرده است می‌پردازد.

وی ادامه داد: «درختان سخنگو» عنوان مقاله دیگری است درباره یک منطقه جنگلی که درختان کانونی آن به دیگر درختان مواد غذایی می‌رسانند و این درختان حتی برای هم سیگنال خطر می‌فرستند. 

به گفته وی یک مقاله دیگر درباره هنرمندی است که پسماندهای پلاستیکی که حتی از شکم پرندگان پیدا شده را موضوع آثار هنری خود کرده است.

اکرمی تصریح کرد: موضوع مقاله اصلی این شماره نشریه بحران پلاستیک است. مشکلی که خودمان آن را به وجود آوردیم، به آن وابسته شدیم و حال در ان غرق می‌شویم. 

ویراستار نشنال جئوگرافیک فارسی ادامه داد: تولید صنعتی پلاستیک از سال 1950 آغاز شد و اکنون به اعداد شوک‌برانگیزی رسیده‌ایم. 8.3 میلیارد تن پلاستیک روی دستمان مانده است که 5.7  میلیارد تن از آن در محیط زیست رها شده و مقصد و مخزن نهایی تمام پلاستیک‌ها دریاها و اقیانوس‌ها هستند که به سطل زباله بزرگ ما تبدیل شده‌اند.

وی ادامه داد: در مجله تصاویری نشان می دهد که چگونه آبزیانی مثل لاک‌پشت در حلقه‌ای پلاستیکی گیر کرده و بدنشان تغییر شکل داده است. تقریبا 700 گونه آبزی در خطرند و بسیاری از آن‌ها در معرض انقراض هستند و در این وضعیت پلاستیک هم به دریا وارد می‌شود.

اکرمی هشدار داد: بحران پلاستیک امروز به اندازه تغییر اقلیم اهمیت پیدا کرده است. در حالی که این معضل را به خوبی می‌شناسیم و راه‌حل آن را هم می‌دانیم و راهکارهای خوبی برای آن داریم. اما میزان تولید پلاستیک از میزان توانایی ما برای بازیافت بالاتر است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی