ماهان شبکه ایرانیان

"هند" ارز دیجیتالی را عامل تراکنش های غیرقانونی اعلام کرد

بانک مرکزی هند خطاب به دادگاه عالی این کشور اعلام کرد استفاده از ارزهای دیجیتالی مانند 'بیت کوین' تراکنش های غیرقانونی را افزایش می دهد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان به نقل از روزنامه هندو ،بانک مرکزی هند گفت:ارزهای دیجیتالی، ارزهای بدون مرزی هستند که در آنها از تکنیک های رمز گذاری استفاده شده است و این امر سبب می شود تا این ارزها بدون دخالت دولت ها از جمله بانک مرکزی فعالیت کنند.

شایام دیوان وکیل نماینده بانک مرکزی هند خطاب به یک کمیته قضات ارشد دادگاه عالی این کشور گفت:دولت مرکزی کمیته ای مخصوص برای بررسی مسائل مربوط به ارزهای دیجیتالی تشکیل داده است.
موضع بانک مرکزی هند در خصوص ارزهای دیجیتالی پس از ثبت دادخواست از سوی چند وکیل دادگاه عالی منتشر می شود.

سیدارت دالمیا وکیل دادگاه عالی در دادخواست خود اعلام کرده است که بانک مرکزی از بانک ها و موسسات مالی درخواست کرده است تا حساب های افراد و شرکت هایی که در تجارت ارزهای دیجیتالی حضور دارند را مسدود کنند.
وی در دادخواست خود خواستار راهکاری از سوی دولت مرکزی هند برای متوقف کردن خرید و فروش ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین شده است. به گفته این وکیل دادگاه عالی،ارزهای دیجیتالی در اقدامات غیرقانونی مانند تامین مالی تروریسم مورد استفاده قرار می گیرد.

هند در سال جاری اعلام کرد تمام ارزهای دیجیتالی از جمله بیت کوین غیر قانونی است. این تصمیم باعث کاهش ارزش تمام ارزهای دیجیتالی در این کشور شد.

سازمان مالیات هند با صدور اخطاریه به افرادی که در بازارهای بیت کوین سرمایه گذاری کرده اند خواهان، پرداخت مالیات این سرمایه گذاری ها شده است.

تاکنون در هند به عنوان دومین کشور پرجمعیت دنیا، مقررات خاصی برای استفاده از ارزهای مجازی وضع نشده است. این در حالی است که این کشور در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین بازارهای ارزهای مجازی در دنیا مطرح است. گفته می شود که 10 درصد از مجموع معاملات بیت کوین در هند انجام می گیرد.

سال گذشته وزارت امور مالی هند اعلام کرده بود که استفاده از بیت کوین و دیگر ارزهای مجازی نوعی ”سرمایه گذاری متقلبانه” است که به موجب آن به جای وجود یک نظام تولید سود منصفانه و عادلانه، سرمایه گذاران قدیمی تر این ارز تنها با ورود سرمایه گذاران جدید به سود دست می یابند.
به گفته این وزارتخانه، بیت کوین می تواند سرمایه گذاران را با نابودی ناگهانی اموالی که به سختی به دست آورده اند مواجه کند.

پیشتر از این نیز بانک های هند در خصوص بیت کوین اقداماتی سخت گیرانه اتخاذ کرده بودند و هر نوع نقل و انتقال مالی در مورد بیت کوین را به شدت تحت نظر گرفته بودند.
از آنجا که 'بیت کوین' یک واحد پول واقعی نیست و بانک های مرکزی هیچ کنترلی بر صدور و استفاده از آن ندارند و همچنین معاملاتی که با آن انجام می شوند هیچ سود مالی برای دولت ها ندارد، اکثر کشورهای جهان استفاده از آن را ممنوع و یا حداقل محدود کرده اند.

بیت کوین نخستین ارز دیجیتال طراحی شده در جهان است که در سال 2017 به پدیده تبدیل شد، در بازارهای مالی سراسر جهان گسترش یافت و از انحصار رایانه بازها درآمد.
از ابتدای سال 2017 تاکنون، نرخ برابری بیت کوین در مقابل دلار آمریکا بیش از یک هزار و 900 درصد افزایش یافته است.

درعین حال، برخی تحلیلگران بازار بیت کوین معتقدند در سال 2018 ارزش بیت کوین می تواند از مرز 60 هزار دلار بگذرد اما احتمال افت ارزش نیز وجود دارد.

سال گذشته ژاپن، روسیه و نروژ 'بیت کوین' را به عنوان ابزار پرداخت قانونی پذیرفتند.اما آلمان و فرانسه هر دو نگرانی خود را از نبود شفافیت در معاملات 'بیت کوین' و توانایی بالقوه آن برای به هم زدن تعادل اقتصاد جهان بیان کرده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی