معاون علمی و فناوری رییس جمهوری:

تسهیلات سربازی برای نخبگان، اقتدار اقتصادی ایجاد می کند

تسهیلات سربازی برای نخبگان، اقتدار اقتصادی ایجاد می کند
به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، دکتر سورنا ستاری روز یکشنبه در نشست رسانه ای 'تسهیلات سربازی افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان' که با حضور سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح و همچنین سردار مهدی فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی سربازان نیروهای مسلح همراه بود، قدرت نیروهای انسانی را پایه اصلی بحث اقتصاد دانش‌بنیان دانست و اظهار کرد: اینکه چطور ما بتوانیم ازاین نیروی انسانی استفاده و ارزش افزوده ایجاد کنیم بسیار مهم است.
وی یکی از بخش های موفق معاونت علمی و فناوری را در طول سه – چهارسال گذشته اجرای قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این بخش با امکانات جدیدی که به آن اضافه می شود بسیار توسعه پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه کسب‌وکارهای دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها با شش حوزه اصلی سر و کار دارند، حوزه‌های مالیاتی، گمرکی، مجوزها، شهرداری، تأمین اجتماعی و نظام وظیفه را از جمله این حوزه ها برشمرد.
وی با اشاره به اینکه سالانه هزاران نفر از نخبگان و کارآفرینان از سیستم جایگزین پروژه به جای خدمت سربازی استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: اواخر سال گذشته نیز با پیگیری‌های سردار باقری و تائید مقام معظم رهبری درخصوص ارائه امکانات جدید در حوزه سربازی به توافقاتی دست یافتیم.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور در ادامه، اختصاص امریه برای نیروهای فعال در شرکت های خصوصی دانش بنیان را یک نوآوری جدید در راستای استفاده بهینه از نیروهای انسانی در اقتصاد کشور دانست.
ستاری ایجاد مسیری راهگشا برای امریه سربازی مشمولان شاغل در شرکت‌های دانش‌بنیان در قالب طرح های مختلف همچون اجرای طرح‌های تحقیقاتی جایگزین خدمت سربازی را از جمله پیگیری های این معاونت عنوان کرد و با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده با ستاد کل نیروهای مسلح گفت: براساس این توافق‌نامه نیروهای تحصیل کرده می‌توانند خدمت سربازی خود را در شرکت‌های دانش‌بنیان سپری کنند مشروط بر آنکه در زمان استفاده در داخل کشور باشند.
وی ضمن تقدیر از ستاد کل نیروهای مسلح در راستای اعتمادی که به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اجرای این طرح کرده است، اظهار امیدواری کرد: بتوان این قانون را درست و بدون مشکل اجرا کرد به طوریکه تسهیلات در اختیار افرادی قرار گیرد که استحقاق آن را دارند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به اجرایی شدن آزمایشی تسهیلات امریه سربازی برای شرکت های خصوصی دانش بنیان، گفت: به طور حتم این تسهیلات می تواند در شکوفا شدن اقتصاد و افزایش اقتدار علمی و دانشگاهی تاثیرگذار باشد.
بر اساس این گزارش، با توافق ستاد کل نیروهای مسلح و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست رسانه ای 'تسهیلات سربازی افراد فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان' سه نوع تسهیلات تعریف شده برای سربازان فعالان دانش بنیان از امروز 21 مردادماه بصورت آزمایشی اجرایی می شود.

**توضیح معاون علمی رئیس جمهوری درباره یک خبر
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین در پاسخ به پرسشی درباره انتصاب 'کامبیز مهدی زاده فرساد' به عنوان دبیر یکی از 14 ستاد این معاونت و خویشاوندی وی با رئیس جمهوری، گفت: معاونت علمی جای عجیب و غریبی نیست چراکه نه حقوق نجومی و نه امتیاز دیگری دارد.
ستاری افزود: از 14 ستاد معاونت علمی، چهار ستاد مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد و مابقی هنوز این مجوز را ندارند و به عنوان گروه های علمی فعالیت می کنند؛ یعنی اینطور نیست که ساختار تشکیلاتی عجیبی داشته باشند.
وی ادامه داد: موردی که می گویید برای دبیر یکی از ستادهای علمی ماست و پست عجیب غریبی هم نیست.
آقای مهدی زاده دبیر یکی از ستادهای علمی ما هستند.
وی در پاسخ به این که آیا مهدی زاده داماد رئیس جمهوری است، ابراز بی اطلاعی کرد.
کامبیز مهدی‌زاده فرساد اخیرا طی حکمی به عنوان 'دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه انرژی' معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منصوب شد.
علمی ** 1836 **2017
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر