به گزارش ایسنا، شورای کتاب در پی درگذشت صادق صندوقی در متنی که منتشر کرده آورده است:
«کودکان دهههای پنجاه و شصت شمسی تصاویر کتاب هایی با موضوع قصص قرآنی را به یاد دارند. بعدها تصاویر او روی جلد کتابها معرف شخصیتهایی چون ژول ورن، هرکول پوآرو، گالیور و...شد. همچنین بسیاری از چهرههای تاریخی در کتابهای درسی همچون «امیر کبیر» و «شیخ فضل الله نوری» و...به مدد هنر او برای کودکان شناخته شدند.
صادق صندوقی معلمی بود که راز و رمز تصویر را میشناخت و از این رو بود که «هنر معلمی» و «هنر تصویرگری» در وجود او همنشین و قرین شده بودند. چنان که در جایی با اشاره به نخستین نقاشی خود در کلاس درس، این جمله را از معلم خود به خاطر میآورد که: «بچهها برایش دست بزنید» و میگوید: «باور کنید اگر آن روز معلم برخورد بدی با من کرده بود، حتما نقاشی را کنار میگذاشتم. اما همین دست زدن بچهها و تایید خودش باعث شد تا من نقاشی را جدی بگیرم.»
شاید همین رخداد بود که سالها بعد او را در قامت تصویرگر کارتهای «صد آفرین» و «هزار آفرین» معرفی کرد. کارتهایی که سالها مشوق کودکان در مدارس بود و هنوز حلاوت دریافتشان بر ذهن و ضمیر بسیاری از کودکان دیروز و بزرگسالان امروز ماندگار است.
تصویر آخر او همچون تمامی تصاویری که او خلق کرد در یادها خواهد ماند.
یادش گرامی و روحش شاد»
صادق صندوقی هنرمند تصویرگر شامگاه 31 مرداد ماه بعد از یک هفته بستری شدن در بیمارستان فیروزگر از دنیا رفت و صبح امروز در قطعه هنرمندان بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.
مراسم ترحیم صادق صندوقی یکشنبه (چهارم شهریور) ساعت 18 تا 19 و نیم در مسجد ولیعصر خیابان دکتر بهشتی خیابان وزرا جنب پارک ساعی برگزار میشود.