به گزارش ایسنا به نقل از بیبیسی، محققان در دانشگاه ادینبورو میگویند این مطالعه ممکن است توضیح دهد که چرا مشکلات قلبی علت اصلی مرگ در میان ماموران آتشنشانی است.
نتایج این تحقیقات که با بودجه بنیاد قلب بریتانیا (بی اچ اف) انجام شد در نشریه "گردش خون" چاپ شده است.
19 مامور سالم و غیرسیگاری آتش نشانی به طور تصادفی برای شرکت در این مطالعه انتخاب شدند.
محققان دریافتند که دمای عمق بدن این ماموران برای سه تا چهار ساعت پس از قرار گرفتن در معرض حرارت شدید در جریان تمرین ها بالا ماند.
آنها همچنین متوجه شدند که خون آنها چسبناک تر شد و احتمال تشکیل لخته های بالقوه زیانبار خون در بدن آنها 66 درصد بالا رفت. رگ های خونی آنها هم که در این حین سفت شده بود بهرغم مصرف دارو شل نشد.
تیم محققان بر این باور است که افزایش لختههای خون ناشی از کم شدن مایعات بدن در اثر عرق ریختن و واکنش تورمی بدن به حرارت بالا است. این دو عامل باعث غلیظ تر شدن خون و بالا رفتن احتمال تشکیل لخته خون شد.
محققان دریافتند که قرار گرفتن در معرض حرارت همچنین باعث جراحات خفیف در عضلات قلب می شود.
پروفسور نیک میلز از محققان ارشد بنیاد قلب بریتانیا در دانشگاه ادینبورو که این مطالعه را هدایت کرده گفت: مطالعات در آمریکا نشان داده که مرگ تقریبا نیمی از ماموران آتش نشانی که در حین انجام وظیفه می میرند ناشی از بیماری قلبی است.
وی افزود: با این حال ما متوجه شدیم که اقدامات ساده ای مثل حفظ آب بدن (نوشیدن آب) هست که ماموران می توانند برای کاهش این خطر انجام دهند.
دکتر مایک ناپتون از مدیران بنیاد قلب بریتانیا گفت: لازم است ماموران آتش نشانی از این خطر آگاه باشند و گام های ساده ای بردارند: مثلا بعد از مقابله با آتش خود را خنک کنند و آب کافی بنوشند.
وی افزود: همچنین مهم است که از علائم اولیه حمله قلبی آگاه باشند تا در صورت پیش آمدن بدترین سناریو در اولین فرصت کمک پزشکی دریافت کنند.
ناپتون خاطرنشان کرد: بیشتر ما هرگز حرارت سوزان یک آتش سوزی شدید را تجربه نمی کنیم اما حتی اگر قصد دارید در دمای بالا ورزش هایی که عرق را در می آورد انجام دهید عاقلانه است آب زیادی بنوشید و به خودتان استراحت بدهید.