به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، هفتمین روز از شهریور ماه 1397 با اخبار و حاشیه های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می توان به اظهار نظر "امیررضا دلاوری" درباره وضعیت کنونی سینمای اکشن اشاره کرد.
جدول فروش سینمای هالیوود موسوم به باکس آفیس با اعلام صدرنشینی فیلم سینمایی "آسیاییهای دیوانه پولدار" به کارگردانی "جان ام چو" برای دومین هفته منتشر شد.
صدرنشینی فیلمی از سینمای مالزی در حالی رخ می دهد که این هفته دو فیلم "اوقات خوش" و "آلفا" از سینمای هالیوود نیز برای نخستین بار اکران شدند اما در برابر این فیلم آسیایی نتوانستند راه به جایی ببرند.
برای بازی در سریال گشت پلیس وزن کم کردم/سینمای اکشن نیازمند پول و فیلمنامه است
امیررضا دلاوری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص شایعه کم کار شدن خود گفت: اتفاقاً من امسال اصلاً کم کار نبودم بلکه تا همین اردیبهشت ماه امسال سریال "آنام" و "هیات مدیره" را در حال پخش از تلویزیون داشتم.
وی در همین راستا افزود: بعد از پخش آن دو سریال، بازی من از خرداد ماه در سریال "گشت پلیس" آغاز شد و به تازگی به اتمام رسیده است. این سریال کارگردانی "مهرداد خوشبخت" مراحل پس از تولید را پشت سر می گذارد و برای پخش از یکی از شبکههای تلویزیونی آماده میشود.
بازیگر تلویزیون درباره نقش خود در سریال "گشت پلیس" تاکید کرد: برای بازی در این سریال نزدیک به 5 کیلو وزن کم کردم زیرا نقش یک پلیس رزمی کار را بازی می کنم. من پیش از این نیز ورزش رزمی انجام می دادم اما برای این سریال تمریناتم را چند برابر کردم.
وی درباره تجربه همکاری با سایر بازیگران سریال "گشت پلیس" افزود: من پیش از این بازی در کنار "فرهاد قائمیان" و "برزو ارجمند" را تجربه کرده بودم. من، قائمیان و ارجمند در این سریال نقش سه پلیس با سه کاراکتر کاملاً متفاوت را بازی می کنیم که با وجود تفاوت بسیار زیاد در شخصیت شان در کار بسیار هماهنگ هستند.
این بازیگر سینما درباره چگونگی ایفای نقش یک پلیس گشت ویژه تاکید کرد: من سعی کردم برای ایفای نقش یک پلیس، پلیس های اطراف خودمان که عملیات و ماموریت انجام میدهند را نگاه کرده و شخصیتم را به آنها نزدیک کنم که امیدوارم نقش به خوبی در آمده باشد.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
بی اعتنایی هنرمندان و سلبریتیها به نمایشنامه نویسان/تسخیر تئاتر توسط آثار متوسط غربی
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، این روزها نمایش "پزشک نازنین" نوشته "نیل سایمون" نمایشنامه نویس کمدی جهان به کارگردانی "اشکان خطیبی" هر شب روی صحنه میرود.
از نکات جالب توجه این اجرا میتوان به همزمانی روی صحنه رفتن "پزشک نازنین" با مرگ نویسنده "نیل سایمون" اشاره کرد. نویسندهای که بعد از دهه نود تاثیر عمدهای بر تئاتر ایران گذاشته است.
بر اساس آمار جمع آوری شده توسط خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان و بر مبنای آثاری که توسط سایتهای معتبر تئاتری فروش بلیت تئاتر داشته اند از سال 1390 به بعد آثار نیل سایمون نزدیک به 100 بار روی صحنه رفته اند.
کله پوکها 28 بار، پزشک نازنین 25 اجرا، گمشده یانکرز 5 اجرا، دختر یانکی 8 اجرا، عاقبت عشاق سینه چاک 3 اجرا، شایعات 8 اجرا، پسران آفتاب 4 اجرا، پا برهنه در پارک 10 اجرا، اتاقی در هتل پلازا 5 اجرا از جمله آثاری است که به طور رسمی برای آنها بلیت فروشی اینترنتی انجام شده است.
این در حالی است که با توجه به حضور پررنگ نمایشنامه نویسانی همچون اریک امانوئل اشمیت، یاسمینا رضا، سم شپارد، اسلاومیر مروژک، ماتئی ویسنی یک، اوژن یونسکو، فلوریان زلر، آریل دورفمان، یوجین اونیل بخش عمده دیگر سهم اجرا در سالنهای تئاتر در اختیار سایر نمایشنامه نویسان غربی قرار میگرفت.
اما در این میان سهم نمایشنامه نویسان ایرانی تا چه حد بوده است. فارغ دو یا سه نمایشنامه نویس داخلی که فعالیت پررنگی دارند، چند در صد اجرای آثار نمایشی در سالهای بعد از 1390 به به نویسندگان داخلی اختصاص داشته است؟.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
پدر چگونه از مخاطبان خداحافظی میکند؟
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، صدا و سیما در طول سالهای اخیر برای جذب مخاطب حداکثری، اقدام به تولید برنامههای متفاوت کرده است. مسابقات، سریالها و برنامههای طنز شبکههای رسانه ملی نشان از این دارد که این سازمان در صدد است با تنوع برنامههای پیش رو جذابیت را به مخاطبین خود هدیه دهد.
یکی از این برنامهریزیهایی که در سال جاری رسانه ملی در سریال سازی انجام داد و از شبکه دو صدا و سیما مقابل دیدگان مخاطبان قرار گرفت سریال پدر به کارگردانی بهرنگ توفیقی بود. سریالی که توانست با یک محتوای متفاوت و سناریویی تازه موضوع جدیدی را به مخاطبین جعبه جادویی معرفی کند. غافلگیریهای سریال پدر دست اندرکاران و بازیگران این مجموعه را در صدر اخبار داخلی و فضای مجازی قرار داده است.
سیر تحول شخصیت "لیلا" در سریال پدر به همراه تصمیم غیر معمولی "حامد" سبب شد تا مخاطبین زیادی در همان قسمتهای اول دنبال کننده دائمی این سریال باشند. پرداختن به مسائل قشر خاصی از جامعه و حضور دانشجویان مذهبی در دانشگاه، زمینه باورپذیری اعتقادات این افراد را برای مردم جامعه هموارتر کرد.
شاید در نگاه اول سناریوی حامد عنقا در داستان سریال پدر دارای آشفتگی و روایت اقلیت جامعه به نظر برسد، اما روند اتفاقات و مهندسی کردن عاشقانهترین سکانسهای این مجموعه ساختار شکنی و هدایت بینندگان به سمت اهداف سریال را در ذهن متبادر میکند.
برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.
شکست یک کمدی سطحی دیگر در گیشه/همه چی عادیه فیلمی حتی نمیتوان آن را نقد کرد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، "فیلم سینمایی "همه چی عادیه" به کارگردانی "محسن دامادی" اثری در ژانر کمدی روزهای آغازین اکران خود در سینماهای کشور را با فروشی کم آغاز کرده است.
این فروش با توجه به تعداد بازیگران زیادی که در این اثر حضور یافته اند شکستی بزرگ تلقی می شود. فیلم "همه چی عادیه" پس از نزدیک به یک هفته تنها هشتاد و سه میلیون تومان فروخته و در جدول فروش کلی سینمای ایران در سال جاری جزو پنج فیلم قعرنشین است.
"همه چی عادیه" با فرمول ساخت آثار سوپر مارکتی و کمدی های سطحی ساخته شده و شخصیت های حاضر در این فیلم به هر ضرب و زوری می خواهند مخاطب در سالن سینما به خنده وادار شود. اتفاقی که در هفت روز اول به طور کلی با شکست روبرو شده است.
عباس غزالی، بهنوش بختیاری، رز رضوی، پژمان بازغی، رضا رویگری، لیلا بلوکات، سحر قریشی، نگین معتضدی، صفر کشکولی، بیتا عالمی از جمله بازیگران این فیلم سینمایی هستند و همانطور که پیدا برای اثری کمدی تعداد قابل قبولی بازیگر مطرح حضور دارند.
برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.