ماهان شبکه ایرانیان

عابدینی: موضوع کی‌روش به زگیلی روی پیشانی فوتبال ما تبدیل شده است

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال معتقد است موضوع کارلوس کی‌روش به یک زگیل روی پیشانی فوتبال ما تبدیل شده است.

عابدینی: موضوع کی‌روش به زگیلی روی پیشانی فوتبال ما تبدیل شده است

به گزارش تسنیم، امیر عابدینی که با برنامه رادیویی تهران ورزشی گفت‌وگو می‌کرد، درباره شرایط فعلی کشور گفت: این روزها خوب بودن یک تعارف است! در شرایط فعلی، دولتمردان در حق مردم جفا کرده‌اند و نمی‌توانیم بگوییم روزگار خوشی داریم. نگرانی‌های مردم را می‌بینیم و مطالب مختلف را در ابعاد سیاسی، فرهنگی و ورزشی می‌شنویم. مردم خوبی داریم و باید نگران آنها باشیم. گاهی اوقات فراموش می‌کنیم که قرار بود خادم مردم باشیم.

وی درباره عدم تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش و حضورش در تمرینات تیم ملی با لباس شخصی اظهار داشت: فوتبال ما هیجان و طراوت خود را دارد، اگر ما مسئولان اجازه دهیم. متاسفانه دغدغه داریم که نکند منتقدان و نخبگان حرفی بزنند و می‌گوییم آنها کاش ایرادها را نبینند. همه ادعای شفاف‌سازی داریم، اما بلدیم به خوبی پنهان‌کاری کنیم. وضعیت فوتبال ما رو به جلوست و نباید نگران باشیم. الان فوتبال کشورهای اروپایی بسیار زیبا شده و شب گذشته (شنبه) همه بازی زیبای انگلیس و اسپانیا را تماشا کردیم. اگر ما در سایه آنها هم حرکت کنیم، باید رشد کنیم. در کشورهای مختلف کمیته‌های گوناگونی برای جلوگیری از اتفاقات ناگوار در ورزش از جمله فوتبال وجود دارد.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال ادامه داد: موضوع کی‌روش به یک زگیل روی پیشانی فوتبال ما تبدیل شده است. باید این زگیل را جراحی یا اصلاح کنیم. با این مدیریت، مشکل را با خود حمل می‌کنیم که حلقه‌هایی ایجاد کرده و به همه جا سرایت می‌کند. پس از جام جهانی، شرایط کی‌روش باید روشن می‌شد، البته باید او را مدیریت می‌کردیم. الان کی‌روش بر فوتبال ما «اُوِر» شده و بالاتر از فوتبال ما قرار گرفته است. کی‌روش باید در خدمت و در مسیر اهداف فوتبال ما باشد. او می‌تواند مانع یا هادی باشد. جایگاه او به خوبی تعریف نشده و اگر هم در قرارداد شرایط او تعریف شده باشد، ما افرادی نیستیم که حرفه‌ای رفتار و مدیریت کنیم.

عابدینی در پاسخ به این پرسش که آیا تیم ملی ایران می‌تواند به قهرمانی جام ملت‌های آسیا برسد یا خیر، تصریح کرد: قهرمانی آسیا کار مشکلی است. ما در والیبال به چنان رشدی رسیدیم که به دنیای والیبال در سطح عالی تنه می‌زنیم. این مفهومی دارد که سازماندهی سرمان می‌شود و باید شادابی نسل جوان را درک و هدایت کنیم. نزدیک چهار مربی در این رشته عوض شد، اما اتفاقی نیفتاد. کمی افت داشتیم اما دوباره رشد کردیم. این همسویی در فوتبال ما وجود ندارد.

وی افزود: وقتی از ایران برای شرکت در تورنمنت‌های مهم خارج می‌شویم، با مشکل مواجه هستیم. چون هدایت کلان ما اینجا ضعیف است. در جام ملت‌های آسیا با مشکل شدید مواجه هستیم، مگر اینکه قرعه به نام ما بیفتد و همه تیم‌ها با تمام پتانسیل خود در بازی‌ها ظاهر نشوند. وگرنه رقبای بسیار سرسختی داریم که با این برنامه‌ریزی و با وجود استعدادهای فراوان، قهرمانی آسیا تقریباً دور از دسترس خواهد بود.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درخصوص درستی یا نادرستی پیشنهادهایی که به کی‌روش ارائه می‌شد، خاطرنشان کرد: نمی‌توانم منکر پیشنهاد باشم. هر مربی می‌تواند پیشنهاد داشته باشد، اما باید ببینیم شرایط چیست. کشورهای دیگر، این شرایطی که ما مقابل کی‌روش گذاشته‌ایم، برای او ایجاد نمی‌کنند. شرایط ما قطعاً خیلی مطلوب است که آن را می‌پذیرد و شرایط جای دیگری را نمی‌پذیرد. چون آنها می‌خواهند مدیریت کنند و اجازه نمی‌دهند فوتبال‌شان در گروی یک شخص باشد. چه برسد که آن شخص با رفتار و فرهنگ ما بیگانه است و تا فرهنگ ما را درک کند،‌ این چالش‌ها را داریم.

عابدینی درباره التهابات بازار ارز کشور و تاثیر آن بر فوتبال کشور گفت: با نقل قول‌هایی که از رئیس جمهور شنیدم، احساس می‌کنم دولت طراح گران شدن ارز است و خودش ارز در اختیار دارد. در بخش عمومی و جایی که مردم چالش‌ها را می‌خواهند ببینند، دولت نگران تامین ارز نیست و قرار است نقدینگی با ارز جمع شود. وقتی روحانی در تلویزیون به مردم می‌گوید دلار 4 هزار و 200 تومان است و در مجلس می‌گوید می‌توانیم ارز را پایین بیاوریم، یعنی دولت خیلی نگران تامین ارز نیست. به خصوص جایی که همانند ورزش، ایجاد هنجار اجتماعی می‌کند که باید تامین بودجه شود. اینکه ارز در جای خودش خرج شود، نگرانی شماست. شما می‌گویید ارز سنگینی به قیمت بالا به دست مردم می‌رسد، آیا درست است که آن را به درستی هزینه نکنیم؟ فکر می‌کنم خیلی صریح حرف زدم و امیدوارم برنامه شما را اذیت نکرده باشم!

«دولت باید دست از تیمداری بردارد و به نظارت و مدیریت کلان بپردازد.» وی با بیان این جمله در مورد بدهکاری‌های باشگاه پرسپولیس به بازیکنان پیشین خود اظهار داشت: تا زمانی که دولت تیمداری کند، چنین اتفاقاتی می‌افتد. نمی‌شود در همه جا ادعا کنیم که تصدی‌گری دولت را کم می‌کنیم، اما در ورزش سخت بایستیم که خیلی از باشگاه‌ها را دولت مدیریت می‌کند. هر مدیر چون منصوب دولت است، مدیریت در لحظه است و این مدیر در روزمرگی کار قرار می‌گیرد. باشگاه از لحاظ معنوی متعلق به مردم است و آنها برنمی‌تابند که تیم محبوب‌شان، یک سال در پایین قرار گیرد اما باشگاه دیونش را تسویه کند. اگر ساز و کار واگذاری باشگاه‌ها به مردم انجام می‌شد، این اتفاقات رخ نمی‌داد. متاسفانه دولتمردان این کار را انجام ندادند، به خصوص از طریق خطوطی که از یک استان دنبال شد.

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال درباره قانون بازنشستگی که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید و اینکه روسای بازنشسته برخی فدراسیون‌ها قصد کناره‌گیری ندارند، تصریح کرد:  وقتی در کشور کار فرهنگی می‌کنیم، به تجربه خیلی بها می‌دهیم و معتقدیم یک استاد دانشگاه هر چه باتجربه‌تر باشد، کرسی قوی‌تری در دانشگاه دارد. در ورزش، نخبگان و کارشناسان هم چنین شرایطی وجود دارد.

عابدینی خاطرنشان کرد: از طرفی قانون بدون تعارف اسم بازنشسته آورده و از آن طرف اگر این قانون اجرا شود، بسیاری از کارشناسان خانه‌نشین می‌شوند که حق نیست. حتی برخی از این بازنشستگان شاید تنها هزینه ایاب و ذهاب دریافت کنند، اما این مورد مشکل دولت و قانون نیست. این موارد را باید در دولت درخواست کنند، مصوبه بگیرند و آن را اصلاح کنند. فعلاً باید بگوییم خداحافظ بازنشستگان محترم زجر کشیده، زحمت کشیده و موی سپید کرده! به خانه بروید تا ببینیم چه اتفاقی می‌افتد! ای کاش برای نمایندگان مجلس هم این سن را پایین می‌آرودند!

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان