به گزارش ایسنا، سردار مهدی ظفری اظهار کرد: در دنیا دو نوع استراتژی درباره جنگ وجود دارد بهگونهای که برخی جنگ را استراتژی سیاست میدانند و برخی دیگر نیز معتقدند دیپلماسی برگرفته از جنگ است.
وی با بیان اینکه در ابتدای جنگ تحمیلی صدام فرماندهان خود را در جلسه برآورد جنگ جمع میکند و از طراح عملیات میخواهد گزارشی درباره توان نظامی دو کشور ارائه دهد، افزود: این طراح عملیات در پاسخ به صدام میگوید: من عددی نمیبینم که بخواهم مقایسه کنم که این پاسخ نشان دهنده تکبر ارتش عراق است.
ظفری با بیان اینکه استراتژی دشمن از ابتدای جنگ تا عملیات بیتالمقدس استراتژی هجومی بود در حالیکه استراتژی ما دفاعی بود، گفت: رزمندگان و فرماندهان باید استراتژی دشمن را تغییر میدادند و یکی از ویژگیهای عملیات بیتالمقدس ایجاد تغییر در استراتژی دشمن بود که به ناچار از هجومی به دفاعی تغییر کرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان با بیان اینکه در طول جنگ هشت ساله سه عملیات بزرگ داشتیم که از جمله آنها میتوان به عملیاتهای بیتالمقدس، والفجر 8 و کربلای 5 اشاره کرد، افزود: هر زمان که مردم به صحنه آمدند نوید پیروزی در جنگ بود.
ظفری با بیان اینکه جنگ یا ضامن بقای یک کشور است یا نابودی آن را در طول تاریخ برعهده دارد، ادامه داد: امروز باید قدردان شهدا و امام(ره) باشیم چراکه میتوانیم سربلند درباره دوران دفاع مقدس صحبت کنیم و ما در طول این سالها نتوانستیم نقش رهبری و فرماندهی امام(ره) را در جنگ معرفی و تبیین کنیم.
وی با بیان اینکه تحقیر دشمن از اندیشه های دفاعی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در طول این سال ها بوده است، ادامه داد: نباید اجازه دهیم دفاع مقدس در زمان خود متوقف شود چرا که دفاع مقدس، پدیدهای است که توانسته زنجیرهای از تغییرات هدفمند را در سطح منطقه و جهان ایجاد کند که تا امروز در هیچ دورهای این همه دستاورد وجود نداشته است.
ظفری مردم را ضامن پیروزی در جنگ بعد از خدا ورهبری امام(ره) معرفی کرد و افزود: رزمایش 25 هزار نفری سپاه انصار الحسین(ع) پنجم مهر ماه در باغ بهشت همدان برگزار می شود وباید این برنامه بهگونهای موردتوجه قرارگرفته و اجرا شود که همدان به نماد وفاق ملی کشور تبدیل شود.
وی رژه نیروهای مسلح،دیدار فرماندهان با نماینده ولیفقیه در استان، مراسم عطرافشانی مزار شهدا، بیان خاطرات دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران،اجرای ویژهبرنامه زنگ مقاومت در اولین روز بازگشایی مدارس، برگزاری همایشها،یادوارهها و برپایی نمایشگاه عکس و اسناد دفاع مقدس را از مهمترین فعالیت های پیشنهادی در بزرگداشت سی و هشتمین سالروز هفته دفاع مقدس در استان همدان برشمرد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان با بیان اینکه 32 عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس طی سال گذشته به چاپ رسیده است، گفت: امروز همدان تبدیل به قطب نویسندگی ادبیات دفاع مقدس شده است به همین علت در هیچ جای کشور نمیبینیم که رهبری برای استانی مانند همدان از لفظ بچههای همدان استفاده کرده باشند.
ظفری با بیان اینکه تاکنون 800 مدخل ارزشی و اثر گذار برای گردآوری دانشنامه استان همدان در دوران دفاع مقدس شناسایی و تائید شده است، عنوان کرد: 50 درصد از تاریخ استان همدان در دفاع مقدس تدوین شده است.