ماهان شبکه ایرانیان

جنجال‌های بی‌پایان وزیر پُرحاشیه

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود

جنجال‌های بی‌پایان وزیر پُرحاشیه/کامیونداران و لزوم رسیدگی سریع به خواسته‌های صنفی ‌آن‌ها/ CTBT و مذاکره پشت‌پرده صالحی/ منتسبان به امام یا منتسبان به حسن خمینی؟

اندکی درباب وزیر پرحاشیه

دیروز سخنان عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی درباره وضع اقتصادی کشور با اشاراتی به FATF منتشر شد. در بسته خبری دیروز متذکر شدیم اینگونه اظهارات درباره مسئله‌ای کارشناسی، ساده‌سازی مسئله و گمراه کردن افکار عمومی است. شاهد از غیب رسید، دکتر مجید شاکری کارشناس مسائل اقتصادی در کانال خود مطلبی مختصر در نقد گفته‌های وزیر راه و شهرسازی منتشر کرد. شاکری در بخشی از این مطلب نوشته است: 

«من نمی دانم چرا وزیر راه و شهرسازی باید درباره FATF سخنرانی کنند و ربط این مسئله به حوزه تحت امرشان چیست اما می دانم نه در سال 1387 و نه اکنون بحث پیوستن ایران به FATF مطرح نبوده( همواره بحث خروج ایران از بیانیه دوره ای مطرح بوده). و می دانم در توافق بین دکتر طیب نیا و FATF ایران از هیچ لیستی خارج نشده (صرفا اقدامات متقابل علیه ایران معلق شده و ایران هر دوره در بیانیه حاضر است). و باز می دانم کل اعضای FATF، 35 تاست.(نه 194 تا) و اگر منظور عضویت در گروههای خانوادگی است ایران در مسیر عضویت خانواده اوراسیاست که مخالفی هم ندارد که دکتر اخوندی بخواهد علیهشان موضع بگیرد.

خوب است هر کس روی چیزی که از آن مطلع است تمرکز کند.»

اما آخوندی در این روزها جنجال‌های دیگری هم به پا کرده است. تا چند هفته پیش درگیری او با ترکان و سازمان نظام مهندسی در خبرها بود و در این چندروزه مواجهه او با سیدمهدی هاشمی نماینده تهران در نهمین مجلس شورای اسلامی نقل محافل شده است. آخوندی نامه‌ای در کانال خود منتشر کرد که طی آن خطاب به معاون امور ساختمان و مسکن  خودش مدعی شده که رئیس اسبق سازمان نظام مهندسی ساختمان (سیدمهدی هاشمی) دانشنامه‌ای جعلی ارائه کرده است.

آیا عباس آخوندی مدرک تحصیلی معتبر دارد؟

آخوندی در این نامه نوشته بود: «باید خیلی متاسف بود که کسی که سه سال رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بوده و چهار سال نمایندگی مردم تهران را بر عهده داشته و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بوده دانشنامه جعلی ارائه کرده است. این موضوع رسماً از سوی دانشگاه امام حسین(ع) که دانشنامه ارائه شده به آن منتسب است طی شماره 46752 مورخ 94/6/31 به ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران اعلام شده است.»

در مقابل، سیدمهدی هاشمی با تکذیب گفته‌های آخوندی تصویر دانشنامه خویش از دانشگاه آزاد را منتشر کرد. اکنون در برخی رسانه ها سوالاتی درباره مدرک تحصیلی آخوندی مطرح شده است.

به‌نظر می‌رسد مهم‌ترین مشکل جناب آخوندی این است که بیش از اندازه به مسائلی سرک می‌کشند که ارتباطی به حوزه کاری ایشان ندارد و اگر ارتباطی هم دارد ایشان با رویکردی پرحاشیه به مسائل می‌پردازند. 

***

کامیونداران و مشکلات هنوز پابرجا

مشکلات کامیونداران دوباره به سرخط اخبار بازگشته است. بعد از اعتراضات کامیونداران در خردادماه  مسئولین قول‌های مساعدی برای حل مشکلات این صنف دادند. اما نوسانات بازار برای کامیونداران مشکلات زیادی ایجاد کرده است. روزنامه اعتماد در این زمینه نوشته است: «روزهایی با قول‌های مسوولان دولتی گذشت تا نوسانات قیمت ارز و همچنین تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه برخی از مسوولان دولتی باعث شود تا سنگین‌وزن‌ها هم همچون سبک‌وزن‌ها درگیر افزایش ناخواسته قیمت‌ها شوند. رشد هزینه‌ها در کنار عدم افزایش هزینه‌های حمل، برای سومین بار استارت خانه‌نشینی کامیون‌داران را به صدا در‌آورد.

این‌بار کامیون‌داران علاوه بر درخواست محاسبه نرخ کرایه بر پایه تن بر کیلومتر به تفکیک بارگیر، خواهان کاهش قیمت کامیون، قطعات یدکی و لاستیک با تخصیص ارز دولتی و حذف عوارض گمرک و همچنین افزایش دستمزد رانندگان و افزایش کرایه کامیون شدند، شرایطی که ادامه فعالیت حمل و نقل جاده‌ای را مختل کرده است. آنها همچنین خواستار افزایش مستمری بازنشستگی رانندگان با توجه به تورم و افزایش قیمت‌ها، ارتقای سطح امنیت در جاده‌ها، نظارت بر کارمزد دریافتی شرکت‌های حمل، کاهش کمیسیون باربری و نوسازی ناوگان باری هستند.

تعیین سهمیه سوخت ناوگان حمل‌ونقل و تحویل به رانندگان و کامیون‌داران به طور ثابت، کاهش نرخ عوارضی اتوبان‌ها، کنترل اعلام بار در سالن‌های اعلام بار و نوسازی تشکل‌های صنفی رانندگان و کامیون‌داران از طریق انتخابات آزاد، ایجاد تسهیلات رفاهی و بهداشتی برای رانندگان در پایانه‌های شهری و مرزی از دیگر خواسته‌های صنفی کامیون‌داران به شمار می‌روند.»

بیشتر بخوانید:

ریشه مشکلات کامیونداران کجاست؟

از نخستین روزهای اعتراض کامیونداران، جریان‌های ضدانقلاب درصدد سوءاستفاده از اعتراضات در جهت اهداف خود هستند. متاسفانه می‌توان پیش‌بینی کرد هرچه به اعتراضات رسیدگی نشود، سوءاستفاده ضدانقلاب بیشتر شود. مسئولان کشور باید در اسرع وقت به درخواست‌های معقول ایشان پاسخ دهند. ولی نکته بسیار مهم در این میان فقدان سندیکاها در کشور است. اگر سندیکاهای فعال و واقعی در کشور وجود داشت هیچ گروهی نمی‌توانست از خواسته‌های صنفی به عنوان خواسته سیاسی بهره‌برداری کند.

***

CTBT و تکذیب مذاکره پشت‌پرده

روزنامه صبح‌نو در شماره امروز خود در مطلبی با عنوان «دیداری در پشت‌پرده» مدعی دیدار صالحی با دبیر اجرایی معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای شده است. صبح نو نوشته است: «در اواخر مرداد ماه آقای علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی با لاسینا زربو، دبیر اجرایی معاهده منع جامع آزمایش‌های هسته‌ای دیدار کرده که رسانه‌ای نشده است حال زربو در توئیتی از این دیدار پرده برداشته و نوشته است که «درباره تکمیل سیستم نظارت بین‌المللی» با او صحبت کرده است... موضوع دیدار رسانه‌ای نشده صالحی با زربو از آنجا مهم و حساس می‌شود که در اواسط اسفندماه 96، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که مقامات این کشور به موجب سفارش سازمان «سی تی بی تی» مجوز صدور تجهیزات شبکه‌ای و ماهواره‌ای که در نظارت هسته‌ای کاربرد دارد را به ایران صادر کرده‌اند. آنطور که المانیتور گزارش داده بود... سازمان «سی‌تی‌بی‌تی» یک سایت در تهران و دو سایت درکرمان و شوشتر دارد و در حال راه‌اندازی سه سایت دیگر در ایران است.»

صالحی مذاکره پشت پرده‌ای با مسوولان سی تی بی تی نداشته است

اما این مطلب با واکنش سازمان انرژی اتمی روبرو شد. بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با الف گفت: «اینکه گفته می‌شود آقای صالحی دیداری خصوصی با لاسینا زربو داشته و توافقی انجام داده است، صحت ندارد.»

***

منتسبان به امام یا منتسبان به حسن خمینی؟

روزنامه اصلاح‌طلب آفتاب یزد گزارشی درباره نوه‌های و نتیجه‌های امام راحل منتشر کرده است و درصدد یافتن علت حساسیت افکار عمومی به این خاندان است. بعد از توضیحات زیاد و دو مصاحبه با دو چهره سیاسی، این روزنامه نتیجه می‌گیرد: «به نظر می آید آنچه که این روزها باعث شده عده‌ای بیت امام را در سیبل حملات خود قرار دهند، نه سبک زندگی برای اعضای خاندان امام، نه طریقه نشستن آن‌ها در مراسم عزاداری، نه نحوه مععم شدن شان، نه کیف دستی‌های گران قیمت و نه تحصیل‌شان در کانادا بلکه انگیزه‌های جناحی و حمله به اشخاصی مثل حاج سید حسن خمینی باشد.» 

نکته بسیار مهمی که عمدا یا سهوا از چشم این روزنامه پنهان مانده است این است که این افراد منتسبان به سیدحسن خمینی نیستند، بلکه منتسبان به امام خمینی(ره) هستند. سیدحسن خمینی هم همه اعتبار خویش را از امام خمینی(ره) می‌گیرد و اگر نوه امام نبود چه‌بسا امروز طلبه ساده‌ای در قم بود. افراد منتسب به امام باید حداقل در ظاهر، شئوناتی را رعایت کنند، حتی اگر به آن شئونات اعتقاد ندارند. زندگی اشرافی در فکر امام هیچ جایگاهی ندارد، به‌خصوص در زمانی که مردم این کشور در تنگنای معیشتی هستند. اگر دوستان اصلاح‌طلب علاقه دارند این حساسیت به بیت امام را به دلیل مواضع اصلاح‌طلبانه حسن خمینی تعبیر کنند اشکالی ندارد؛ نمی‌شود کسی را که خود را به خواب زده بیدار کرد.

***

آزادی احمد عراقچی

امروز خبرگزاری فارس به نقل از منابع آگاه از آزادی احمد عراقچی خبر داد. فارس نوشت: «یک منبع آگاه درخصوص آزادی احمد عراقچی گفت: این فرد با توجه به انجام بخش عمده ای از تحقیقات با قرار وثیقه تعیین شده و سپس تامین شده آزاد شده است.»

به‌نظر می‌رسد انتشار این خبر فقط داغ دل مردم را تازه می‌کند. هرچند مقام قضایی می‌گوید احتمال ندارد متهم فرار کند، اما در صورت فرار متهم چه کسی پاسخگو خواهد بود؟ به‌خصوص اینکه مردم تجربیات تلخی مانند فرار خاوری را در خاطر دارند.

***

توییت حدادعادل درباره تورقوزآباد و نتانیاهو

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی