به گزارش ایسنا، ولیالله شجاع پوریان در نود و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران در جریان بررسی لایحه کمک شهرداری تهران به مراسم اربعین حسینی گفت: اربعین فرصتی طلایی برای راز و نیاز با خداوند و تهذیب است. همچنین فرصت خوبی برای انجام کارهای فرهنگی و انتقال مضامین دینی است که انجام این کار برای بخشهای دیگر با هزینههای بسیار زیاد امکانپذیر میشود اما به برکت عاشورا و اربعین میتوان با کمترین هزینه با بهرهگیری از این فرصت اقدامات موثری را انجام داد.
وی افزود: ما تردیدی نداریم که ورود شهرداری تهران به امور دینی و فرهنگی باید ورودی بایسته و حتمی باشد. در مدیریت جدید شهری در اصلاح فرایندها درباره موضوع اربعین ساماندهی دقیقی انجام شده و تقسیم کار مناسبی صورت گرفته است؛ بهشکلی که امور بخش برون مرزی این راهپیمایی توسط معاونت خدمات شهری انجام میشود و معاونت فرهنگی درون کشور عراق حضور ندارد. این امر با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی برضرورت ایرانیزه نکردن اربعین انجام شده است.
معاون شهردار تهران ادامه داد: بخشی بزرگی از کار فرهنگی نیز درون کشور و برای جمعیتی که از میدان امام حسین تا حرم عبدالعظیم حسنی در روز اربعین راهپیمایی میکنند انجام میشود. مراسم آیینی اربعین در سطح مناطق 22 گانه توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران انجام میشود.
وی درخصوص لایحه کمک شهرداری تهران به مراسم اربعین گفت: این لایحه توسط شورا تغییرات بسیاری داده شده که البته حق شوراست اما دیگر لایحه تقدیمی شهر تهران نیست. به این نکته باید توجه داشته باشیم که در چهارمین دوره شورا ابتدا پنج میلیارد تومان و بعدا 10 میلیارد تومان برای انجام مراسم اربعین به تصویب رسید اما در عمل میلیاردها تومان از سقف تعیین شده بیشتر هزینه شد این در حالیست که خوشبختانه سال گذشته با نظارت ویژهای که توسط اعضای شورای اسلامی شهر تهران اعمال شد همچنین همت شهرداری تهران هزینه انجام شده از سقف تعیین شده کمتر بود.
وی تاکید کرد: مدیریت شهری جدید کاملا متدین و باورمند به اربعین است و تلاش میکنند که هزینهها در اربعین شفاف و ساماندهی شده باشد.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نود و سومین جلسه علنی این شورا با پیشنهاد سه کمیسیون برنامه و بودجه، سلامت و خدمات شهری مبنی بر اینکه هزینههای اربعین از محل ردیف بودجههای «هزینهکردی در اختیار شهردار تهران» تامین شود، مخالفت کردند.