حسینعلی امیری در حاشیه جلسه علنی در نشست خبری گفت: تغییرات کابینه در این راستا بود که از ابتدای دولت اعضای هئیت دولت به رئیس جمهور اعلام کرده بودند در هر مقطع اگر تغییرات به نفع نظام و دولت و یا مطالبهای از سوی افکار عمومی شکل گرفت، رئیس جمهور بتواند تغییراتی را در کابینه اعمال کند بنابر این تغییرات کابینه و معرفی 4 وزیر پیشنهادی در همین راستا انجام شد.
معاون امور مجلس رئیس جمهور با بیان اینکه شرایط امروز کشور با زمان تشکیل دولت دوازدهم متفاوت است، تصریح کرد: طبیعتا باید متناسب با شرایط کشور دولت دوازدهم هم تغییراتی در خود اعمال میکرد که این مسئله امروز انجام شد.
شریعتمداری همه تزهای مدیریتیاش را بکار گرفته است
مهر نوشت:
عباس پاپیزاده با اشاره به معرفی محمد شریعتمداری برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار داشت: جای تاسف است که دولت تاکید زیادی بر استفاده از نیروهای خسته، بازنشسته و پیر دارد.این افراد همه تزهای مدیریتی خود را به کار گرفتهاند، مشکلات کشور حاصل مدیریت بستهای است که مرتب افرادی خاص از جایی به جای دیگر انتقال داده میشوند اما کنار نمیروند.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: وقتی مجلس عملکرد وزیری را بررسی میکند و به این نتیجه میرسد که آن فرد انرژی لازم را برای کارش نمیگذارد و ایده جدیدی برای حل مشکلات ندارد، قاعدتا این نقاط ضعف در هر وزارتخانه دیگری پابرجاست. مجلس به دنبال تغییرات جدی در کابینه است، ما در شرایط خاصی به لحاظ داخلی و بینالمللی هستیم و نمیتوانیم با مشخصاتی که این کابینه دارد، بحرانها را پشت سر بگذاریم.
وی با تاکید بر اینکه باید نیروهای جوان به دولت تزریق شوند، اظهار داشت: برای دولت فرصتی طلایی پیش آمده که نیروهای جوان، خوشفکر و پرانرژی را به کابینه تزریق و جایگزین افراد خسته و بیانگیزه کند. بخش اعظمی از دغدغههای مردم با تغییرات در کابینه کاهش مییابد، اغلب مشکلات کشور با تغییرات مدیریتی حل شدنی است و بیشتر مشکلات ارتباطی به کمبود بودجه، نوسانات نرخ ارز و کاهش فروش نفت ندارند.
لیست وزرای پیشنهادی نشاندهنده دست خالی دولت است/ نسل اول انقلاب همچنان به قدرت و پستها چسبیدهاند
ایلنا نوشت:
علی تاجرنیا درباره معرفی وزراتخانههای کار، صنعت، راه و اقتصاد گفت: معتقدم اعتماد بین مردم و دولت آسیب جدی دیده است، آنان این احساس را دارند که دولت نسبت به مشکلات کشور بیتوجه است؛ یعنی مجموعه اتفاقاتی که میافتد و یا اگر کارهایی صورت میگیرد اینها به درستی معرفی نشده است و یا اینکه کاره نمیتواند تاثیرگذاری در بهبود معیشت مردم داشته باشد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: در مجموعه دولت کاملا مشخص است که وزرا چه میزان حضور دارند، فعالیت میکنند و چه بخشهای نیز پیدا نیستند یا آثار کارهای آنان مشهود نیست. بنابراین وزرا و افرادی که معرفی شدند باید افرادی باشند که بدنه جامعه و یا نخبگان سیاسی و اجتماعی آنها را به عنوان کسانی که دلسوز و وقتگذار هستند، بپذیرند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر بحث پاکدستی و کارآمد بدون وزرا یک امر بسیار مهم است و تلقی بسیاری از مردم این است که مسئولان دنبال حل مشکلات خودشان هستند؛ لذا هر فردی که در مجموعه دولت و ارکان نظام حضور پیدا میکند باید به این دو چالش مهم که همان بحث کارآمدی و اقناع افکار عمومی برای پاکدست بودن است، پاسخ مثبت دهد.
تاجرنیا با اشاره به این که استفاده از چهرههای تکراری و عوض کردن جای مهرهها کمککننده نیست، بیان کرد: افکار عمومی این مسئله را نمیپذیرد باید؛ لیست وزرای پیشنهادی و اینکه تاکید کنیم باید از آدمهایی که بیست سال پیش وزیر بودند، بهرهگیری کنیم نشاندهنده تجربه نیست نشان دهنده این است که دولت چقدر دستش خالی است که نمیتواند چهرههای جدیدتری را معرفی کند.
وی خاطرنشان کرد: این خالی بودن دست دولت نشان میدهد همچنان نسل اول انقلاب چسبیده به قدرت و پستها هستند و این امکان را فراهم نمیکنند که دیگران هم در جایگاه و پستهای مختلف حضور پیدا کنند ما امروز نیازمند یک سری چهرههای جوان هستیم که بتوانند پر توان و با نشاط امور را پیش ببرند.
214214