باشگاه خبرنگاران جوان: حسین ذوالفقاری معاون امنیتی وانتظامی وزیر کشور عصر شنبه در آیین تودیع و معارفه استاندار جدید قم در تالار معصومیه فرمانداری این شهر گفت: هدف اصلی دشمن ایجاد نارضایتی انباشته شده و قراردادن مردم در برابر نظام است.
وی با اشاره به توطئههای گسترده آمریکا علیه جمهوری اسلامی گفت: دشمنان اسلام به سرکردگی آمریکا اراده کرده بودند که انقلاب اسلامی جشن چهلمین سال خود را نگیرد و دراین راستا تلاشهای زیادی انجام دادند به گونهای که برخی مستشاران آنها برای کنترل مبادلات اقتصادی ایران به مرزهای همجوار کشورمان اعزام کرده بودند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: پس از مدیریت نوسانات ارزی توسط دولت، دشمنان برای 13 آبان برنامه ریزی گستردهای کرده بودند که با شکست این نقشه، یاس و ناامیدی در اردوگاه دشمنان ایران اسلامی هویدا شده است.
ذوالفقاری عملیات روانی دشمن را بسیار سنگینتر از تحریمهای اقتصادی دانست و افزود: کارکرد عملیات روانی دشمن به مراتب اثرگذارتر از کارکردهای تحریمهای اقتصادی بود و متاسفانه افکار عمومی کشور در تابستان امسال تحت تاثیر این عملیات روانی قرار گرفت و بدون اینکه تحریمها آغاز شده باشد، شاهد نوسانات شدید ارزی بودیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه باید در کنار هوشیاری و استقامت مردم به دنبال افزایش کارآمدی نظام بود، اظهار داشت: مشکل کشور، آرمان و هدف نیست بلکه مشکل ما از نوع روش و ابزار است.
ذوالفقاری ادامه داد: آرمانهای انقلاب اسلامی و چارچوبهای نظام اسلامی در قانون اساسی و سیاستهای کلان کشور بیان شده و در این زمینه از منظر چارچوب و آرمان هیچگونه مشکلی وجود ندارد، ولی اکتفا به بیان آرمان و اهداف مشکل را برطرف نمیکند.
ذوالفقاری مهمترین مشکل مدیریتی کشور را روش مدیریتی، برنامه عملی و چگونگی رسیدن به این آرمانها دانست و گفت: هر کس میخواهد هر مسئولیتی در کشور بپذیرد باید از آن برنامه خواست چرا که کارآمدی در گرو برنامه داشتن است.
وی ادامه داد: همه بر این اتفاق نظر دارند که بروکراسی اداری در کشور باید کاهش یابد، ولی شاهد افزایش این بروکراسی هستیم.
ذوالفقاری با بیان اینکه مردم خواستار و طرفدار نظام جمهوری اسلامی هستند، گفت: بر اساس آخرین نظرسنجی موسسه آمریکایی در داخل ایران با وجود همه مشکلات، اکثریت مردم خواستار انقلاب اسلامی و جلوگیری از به هم خوردن ثبات و امنیت کشور هستند.
ذوالفقاری دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 85 درصد اعتبارات هزینهای است، گفت: با چنین بودجهای نمیتوان کار شاخصی انجام داد بلکه باید با تغییر روشها و کاهش هزینه ها، حداکثر استفاده و بهره وری را در بودجههای کشور ایجاد کرد.
وی کاهش همایشها و جلسات غیر ضروری را مورد تاکید قرار داد و گفت: در سیستم فعلی مدیریتی کشور، کاهش همایش ها، کارگروهها و جلسات غیرضرور عملی است و باید با پیدا کردن گرههای مدیریتی، به دنبال آسیب شناسی و رفع مشکلات سیستم مدیریتی کشور بود.
معاون امنیتی وانتظامی وزیر کشور در ادامه خدمت به قم را خدمت به جمهوری اسلامی دانست و گفت: رئیس جمهوری نیز نگاه ویژهای به توسعه این استان دارند و در رای اعتماد به استانداران نیز با چنین نگاهی استاندار جدید قم انتخاب شد.
ذوالفقاری با اشاره به ظرفیتهای قم گفت: حضور سالانه 24 میلیون زائر، شاهراه مواصلاتی 17 استان کشور، خاستگاه مرجعیت و حوزههای علمیه، وجود طلبههای علوم دینی از 120 کشور در این شهر از جمله ظرفیتهای مهم آن است.
معاون امنیتی وانتظامی وزیر کشور گفت: در شهرهای مذهبی نیازمند تفاوت رفتارهای اجتماعی هستیم که امری بدیهی میباشد و انتظار مردم نیز این است که شهرهای مذهبی دارای برجستگیهای فرهنگی و مذهبی باشد.
وی گفت: ظرفیتهای بین المللی قم، قابلیتهای ویژهای برای تبدیل این شهر به شهری نمونه در سطح کشور ایجاد کرده که تحقق این امر نیاز برنامه ریزی مسئولان است.
وی دربخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه 14 استاندار به خاطر قانون منع به کارگیری بازنشستگان تغییر کرد، گفت: تمرکز بیشتر وزارت کشور برای انتخاب، استانداران جدید، در داخل وزارتخانه بود.
معاون امنیتی وانتظامی وزیر کشور، ادامه داد: در دوران سید مهدی صادقی استاندار پیشین شاهد اجماع و آرامش خوب میان مدیریت قم بودیم که ایشان با تواضع و بدون حاشیه کارهای استان را پیگیری میکرد.
وی با بیان اینکه استاندار پیشین قم با روحیه ولایتمنداری و انقلابی بر اساس شرایط مختلف، موضوعات استان را مدیریت کردند، افزود: در دوران استانداری صادقی یکی از شوراهای تامین هماهنگ و همدل در کشور مربوط به قم بود.
ذوالفقاری با اشاره به سوابق استاندار جدید قم گفت: دکترای علوم سیاسی با رتبه ممتاز و تمام سطوح مختلف مدیریتی را در دوران مدیریتی خود تجربه کردند که ایشان از جمله مدیران با تجربه وزارت کشور هستند.
وی ادامه داد: ولایتمداری، روحیه تعامل و مشورت، علاقهمند به کار، معتدل از منظر سیاسی، معروف به پاکدستی و تدبیر در امور از جمله اوصاف سرمست، استاندار جدید قم است.
هیات وزیران چهارشنبه هفته گذشته 12 دی ماه به «بهرام سرمست» به عنوان استاندار جدید قم رای اعتماد داد.