مجله فارسپلاس: شب گذشته در حالی افتتاحیهٔ سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برگزار شد که در کنار تکخوانی زن در تئاتر «محمد رحمانیان» اظهار نظرهای عجیب «فاطمه معتمدآریا» باعث ایجاد حاشیههای فراوانی شد. صحبتهایی که بسیاری آن را بی حرمتی به میزبان نیز قلمداد کردند.
بخشی از افتتاحیهٔ دیشب جشنواره فیلم فجر در چهل سالگی انقلاب اسلامی به تجلیل و بزرگداشت معتمدآریا اختصاص داشت. زمانی که معتمدآریا برای دریافت جایزه به روی سن آمد در صحبتهایی عجیب گفت: چهل سال است تلاش کردهاند من را متوقف کنند، اما همواره این اتفاق باعث جهش من شده است.
نمیتوان انکار کرد او با اطلاع از لفظ «چهل سال» استفاده میکند و دقیقاً میداند که کجا را هدف گرفته و از طرفی در مهمترین رویداد سینمایی که محصول جمهوری اسلامی محسوب میشود در حال مورد تجلیل قرار گرفتن است. همین قدر منتاقض.
البته این تناقض تنها مورد عجیب خانم معتمد آریا نیست. انبوه کارهایی که با بودجه وزارت ارشاد جمهوری اسلامی ساخته شده و مورد حمایت قرار گرفته و معتمد آریا در آن آثار بازی کرده این سؤال را به وجود میآورد که پس چه کسانی میخواستند او را متوقف کنند. سؤال جدی اینجاست، دولتی که پول داده تا کارهایی ساخته شود و او خانه نشین نباشد و همچنان بازی کند و سیمرغ داده تا نامش بر سر زبانها بیفتند چگونه همزمان میخواسته او را متوقف کند.
از طرفی اگر منظور او همهٔ جمهوری اسلامی نبوده و صرفاً گروهی را مدنظر داشته استفاده از عبارت «چهل سال» چه معنایی دارد. عبارتی که اشاره مستقیم و واضحی به عمر انقلاب اسلامی و حاکمیت برآمده از آن دارد.
متاسفانه خانم معتمدآریا دیشب احترام میزبان را نگه نداشت و درحالی که داشت در جشنواره فیلم فجر انقلاب اسلامی گرامی داشته میشد و قدر میدید به انقلاب کنایه زد. اگر چه از او که عمری گذرانده انتظار این حد از هیجان زدگی نمیرفت، اما بهتر است متولیان برگزاری جشنواره فیلم فجر چشم و گوششان را باز کنند و هر کسی را شایسته تقدیر توسط جشنواره انقلاب اسلامی ندانند.