به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، یازدهمین جلسه ستاد استانی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی در سال 1397 با حضور رئیس دادگستری استان خراسان شمالی و دیگر اعضا در محل دادگستری کل استان برگزار شد.
در این جلسه مسئولین و نمایندگان سازمانهای صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی و جهاد کشاورزی استان، به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته در زمینه تنظیم بازار پرداختند که در بخشی از این گزارشها به وجود شبکههای غیر قانونی عرضه کالاهای اساسی و لزوم اتخاذ تدابیری جهت مقابله با آنها اشاره شد.
دستگاههای ذیربط عوامل اخلال در نظام اقتصادی و تنظیم بازار را به دستگاه قضایی معرفی کنند
حجت الاسلام و المسلمین جعفری رئیس کل دادگستری استان خراسان شمالی با توجه به گزارشها و آمارهای ارائه شده توسط دستگاههای ذیربط عنوان داشت: فساد و اخلال در نظام اقتصادی و بازار، از شبکههای غیرقانونی و غیرمجاز آغاز میشود که با ایجاد سوء جریان گسترده، معیشت مردم را با مشکلات جدی مواجه کردهاند.
وی تصریح کرد: اینکه گفته شود این سوء جریانات و افراد دخیل در آن باید برچیده و کنار زده شوند کافی نیست بلکه این افراد تحت هر عنوانی اعم از دلال، اخلالگر در نظام اقتصادی و یا سودجو و فرصت طلب که باشند باید شناسایی و به دستگاه قضایی استان معرفی و تحویل داده شوند تا بدون کوچکترین اغماض و تسامحی طبق مقررات با آنها برخورد شود.
برخورد با دستگاههایی که در ساماندهی عرضه گوشت کوتاهی کنند
رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در بخش دیگری از صحبتهای خود به شرایط نابسامان عرضه گوشت مرغ و گوشت قرمز در استان اشاره و تأکید کرد: باید تلاش کرد تا کالاهای اساسی بخصوص گوشت در چرخه توزیع قانونی قرار گرفته و بدست مصرف کننده و نیازمند واقعی برسد.
وی هشدار داد: دستگاه قضایی با دقت و جدیت این حوزه را رصد میکند و قطعا با هریک از مسئولین ذیربط که در این زمینه مرتکب قصور و یا کوتاهی شده باشد بدون تاثیر پذیری از جایگاه افراد برخورد میکند.
بیانیه مقام معظم رهبری، نسخه شفابخش رهایی از مشکلات
حجت الاسلام والمسلمین جعفری در ادامه، با اشاره به مهمترین سرفصلهای بیانیه گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری، از این بیانیه بعنوان یک نقشه راه جهت تعالی و نیل به جایگاه والای انقلاب اسلامی تعبیر کرد و گفت: مقام معظم رهبری با تدوین و ابلاغ این بیانیه در واقع نسخه شفابخشی در اختیار ما قرار داده است که عمل به آن، قطعا راهگشا بوده و موجب خروج از مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی و شکوفایی جامعه اسلامی خواهد شد؛ لذا همه مدیران و مسئولین نظام اسلامی باید آنرا مطالعه و مورد تدبر و تأمل و تعمق قرار داده و در تصمیم گیریها، سرلوحه کار خود قرار دهند، تا در سایه عمل به آن در 10 ساله پنجم انقلاب با سرعت بیشتری به مرحله تحقق تمدن اسلامی برسیم.