گاهی اوقات آپدیتهای نرمافزاری ویندوز در عوض آنکه مشکلی را حل کنند، باری به مشکلات قبلی اضافه میکنند. به همین خاطر مایکروسافت تصمیم گرفته که با ارائه راهکاری نگذارد که این آپدیتهای مشکلدار روی سیستم کاربران باقی بماند؛ حالا ویندوز میتواند بروزرسانیهای مشکلدار را پاک کند.
با توجه به گفته مایکروسافت وقتی که کامپیوتر نتواند ویندوز را بالا بیاورد و هیچکدام از راههای جایگزین هم دردی را دوا نکنند، این ویژگی فعال شده و آپدیت جدید حذف میشود. با حذف بروزرسانی، ویندوز خود به خود درایورهای قبلی دستگاه و آخرین فایلهای سیستمی را بازیابی میکند تا کاربر مثل قبل به کارش ادامه بدهد.
هر آپدیت مشکلداری هم که پاک میشود، مایکروسافت آن را به مدت 30 روز از دسترس کاربران خارج خواهد کرد. البته کاربر اگر خواست همچنان میتواند آپدیت جدید را دوباره نصب کند اما این زمان به ردموندیها و شرکای نرمافزاریشان اجازه میدهد تا با آسودگی خاطر بیشتری باگهای آپدیت را برطرف کنند و در نتیجه تجربهای بهتر را برای کاربران ویندوز به وجود بیاورند.
نمایی از پیغامی که موقع حذف آپدیتها نمایش داده میشود.
اگرچه این راهکار جزو آپدیتهای مهم ویندوز بهشمار نمیرود اما با این حال نمیتوان تاثیر زیاد آن روی ارائه یک تجربه کاربری بهتر را نادیده گرفت. لغو بروزرسانیهای سیستمی روند سادهای ندارد و انجام اتوماتیک آن توسط ویندوز، مشخصا خیال کاربران را راحتتر میکند. بد نیست بدانید چند روز پیش گزارشی منتشر شد که نشان میداد، شمار کاربران ویندوز 10 از مرز 800 میلیون گذر کرده است
اگر پیشبینیها رنگ و بوی حقیقت به خودشان بگیرند، ویندوز 10 تا پایان سال 2019 میتواند به یک میلیارد دانلود برسد. البته ویندوز 10 همین الان نیز محبوبترین سیستم عامل جهان دسکتاپ است؛ ماه گذشته موسسه Net Market Share اعلام کرده بود که سهم سیستم عامل ویندوز 10 از بازار جهانی به 39.22 درصد رسیده و موفق شده ویندوز 7 را با سهم 36.09 درصدی از بازار جهانی را پشت سر بگذارد.