ماهان شبکه ایرانیان

خوراکی‌های اشتها آور: ۱۰ بهترین خوراکی برای درمان بی اشتهایی

بازده: بیماری بی اشتهایی در صورتی که به موقع درمان نشود، باعث ایجاد اختلالات جسمی جدی نظیر کاهش شدید وزن، کم خونی، به هم ریختن تعادلالکترولیت‌های بدن، مشکلات کلیوی و ... می‌شود. در این مقاله قصد داریم برخی از خوراکی‌های اشتها آور را به شما معرفی کنیم که برای معالجه‌ی بی اشتهایی مفید هستند.

خوراکی‌های اشتها آور
1. آناناس
آناناس برای هضم غذا مناسب است. این میوه اشتها برانگیز بوده و برای افرادی که مشکل بی اشتهایی دارند بسیار مناسب است. آناناس رسیده اسید معده و نفخ را کاهش می‌دهد و از این رو در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.
2. سیب
این میوه به طور طبیعی سرشار از انواع مواد مغذی ضروری از قبیل: پروتئین‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر است. گفته می‌شود این میوه تسکین‌دهنده‌ی اختلالات گوارشی است و هم‌چنین کلسترول و فشار خون را پایین می‌آورد، میزان قند خون را تثبیت می‌کند و اشتها را زیاد می‌کند. خوردن سیب زرد و پودر برگ آن برای جلوگیری از کم‌اشت‌هایی و افزایش اشتها مفید است.
3. انار
اگر به دنبال خوراکی خوشمزه‌ای هستید که سبب تحریک اشتهای‌تان شود، انار گزینه‌ی خوبی است به خصوص برای بچه‌ها! می‌توانید قبل از غذا به آن‌ها آب انار بدهید تا از خوردن غذا آن لذت ببرند.

خوراکی‌های اشتها آور: 10 بهترین خوراکی برای درمان بی اشتهایی

4. میوه اژد‌ها
ممکن است این بی‌اشت‌هایی به‌دلیل بیماری‌ها یا اختلالات خاصی مانند تب و کم‌خونی باشد. خبر خوب این است که یک میوه خاص می‌تواند میل به خوردن را در شما بازگرداند. میوه اژد‌ها به درمان درد‌های معده کمک‌کرده و بنابراین اشتهای شما را افزایش‌می‌دهد. در راس همه این‌ها، عطر بهشتی آن را شما را اغوا می‌کند.
5. پرتقال
از پرتقال به طور گسترده برای درمان بیماران مبتلا به بی اشتهایی استفاده می‌شود؛ زیرا این میوه‌ی پرخاصیت می‌تواند سلامت دستگاه گوارش را بهبود ببخشد. هم‌چنین، رایحه‌ی پرتقال می‌تواند افسردگی را درمان کند با آرام کردن اعصاب، سطح استرس را کاهش دهد. هر روز یک لیوان آب پرتقال تازه بنوشید یا چند عدد پرتقال بخورید. هم‌چنین برای بهتر کردن طعم آب پرتقال، می‌توانید مقدار کمی نمک طبیعی، پودر فلفل سیاه و آب لیمو نیز به آن اضافه کنید.
6. سیر
مصرف سیر از دیگر درمان‌های خانگی موثر برای بی اشتهایی به شمار می‌رود. سیر محرک اشتهای خوبی است که به افزایش ترشح مایعات و پاکسازی دستگاه گوارش بدن کمک می‌کند. یک فنجان آب بردارید و 3 تا 4 حبه سیر خرد شده و ریز را در آن بریزید. این ترکیب را برای چند دقیقه بجوشانید و سپس، آن را صاف کنید. اکنون، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو و مقدار اندکی نمک طبیعی به آن اضافه نمایید. این نوشیدنی را برای چند هفته، روزی دو بار بنوشید.
7. لیمو ترش
هم‌چنین لیمو ترش نیز باعث تحریک گرسنگی و فروکش تاثیرات خستگی مفرط و تهوع در بدن می‌شود. 2 قاشق چای خوری آب لیمو ترش را در آب جوش بریزید؛ 2 تا 3 غنچه میخک خشک شده را به این محلول اضافه کنید. اجازه دهید این دمنوش به اندازه‌ی دمای معمول اتاق خنک شود. در طول یک هفته، روزی یک بار از این دمنوش بنوشید تا اشتهای‌تان بهتر شود.

خوراکی‌های اشتها آور: 10 بهترین خوراکی برای درمان بی اشتهایی

8. چای لیمو زنجبیل
چای لیمو زنجبیل، درد و ناراحتی معده را کم‌می‌کند. زنجبیل و لیموی موجود در چای، احتمال سوزش‌معده و سوء‌هاضمه را کاهش‌می‌دهد. باعث جذب بهتر غذا شده و از آروغ‌زدن و نفخ بعد از خوردن زیاد جلوگیری‌می‌کند و همچنین اشتهای تان را نیز افزایش‌می‌دهد از این رو در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.
9. پسته دریایی
اشتهای نامنظم یا بی‌اشت‌هایی در کودکان شایع است. شما می‌توانید این مشکل را با قرار دادن دانه‌های پسته‌ی دریایی در رژیم غذایی‌تان حل کنید. محتوای بالای فاکتور‌های قابض طبیعی در دانه‌های پسته‌ی دریایی توانایی بازگرداندن اشتهای از بین رفته را دارند. متخصصان تغذیه همچنین روی درمان مشکلات اشتها در کودکان با استفاده از منابع طبیعی تاکید دارند. افراد مسن نیز می‌توانند دانه‌های پسته‌ی دریایی را برای نظم دادن به اشتها مصرف کنند.
10. گلپر
استفاده از این گیاه معطر، می‌تواند به جلوگیری از بی‌اشت‌هایی عصبی کمک کند چرا که قادر است اشتها را افزایش بدهد و در زمره خوراکی‌های اشتها آور محسوب می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان