به گزارش ایسنا، مسعود نصرتی در این زمینه گفت: به موجب تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با استفاده از ظرفیت طرفین تفاهم نامه و با مشارکت شهرداریها در شهرهای فاقد سالن سینما، پردیس سینمایی امید ساخته می شود.
وی با بیان اینکه در احداث پردیسهای سینمایی امید، سازمان امور سینمایی و سمعی بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار صدور مجوز و ارائه مشاوره های فنی، تهیه نقشه و طراحی سازه و پرداخت 700 میلیون تومان به صورت کمک بلاعوض را بر عهده دارد، گفت: به منظور سرعت گرفتن اجرای این پروژه، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور به شهرداریهای شهرهای فاقد سینما که در احداث پردیس سینمایی امید مشارکت دارند تا سقف 500 میلیون تومان، با پیشرفت فیزیکی پروژه، بصورت کمک بلاعوض پرداخت می کند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف احداث این پردیسها، ارتقای شاخصهای فرهنگی و عمومی سازی دسترسی شهروندان به تولیدات فرهنگی است، گفت: مقرر است طی سال جاری در20 شهر پردیس سینمایی امید ساخته شود و تاکنون در 11 شهر این پروژه با اعلام آمادگی شهرداری ها آغاز شده است.
نصرتی افزود: ساخت پردیس سینمایی امید در شهر ایلام با چهار سالن و 400 صندلی و در شهر اندیمشک در استان خوزستان در با سه سالن و 410 صندلی پس از طی مراحل مربوطه شامل اعلام آمادگی شهرداری، انعقاد تفاهم نامه برای تحویل فازهای مختلف نقشه و انتخاب پیمان کار در مرحله آغاز عملیات اجرای پروژه قرار دارد.
وی ادامه داد: ساخت پردیس سینمایی امید در شهرهای گناوه در استان بوشهر شامل سه سالن با 360 صندلی، ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان شامل سه سالن با 373 صندلی، بانه در استان کردستان شامل سه سالن با 265 صندلی و منطقه آزاد ماکو در استان آذربایجان غربی شامل سه سالن با 365 صندلی پس از اعلام آمادگی شهرداریها در مرحله تحویل نقشه فاز دو قرار دارد.
نصرتی همچنین اعلام کرد: ساخت پردیس سینمایی امید شامل سه سالن در شهرهای میناب در استان هرمزگان، تربت حیدریه در استان خراسان رضوی و طبس در استان خراسان جنوبی در مرحله انعقاد قرارداد تهیه نقشه قرار دارد.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، وی همچنین از اعلام آمادگی شهرداریهای خلخال در استان اردبیل و بم در استان کرمان برای مشارکت در ساخت پردیس سینمایی امید خبر داد.