ماهان شبکه ایرانیان

پسران در آزمون‌های طولانی از دختران عقب می‌مانند

پژوهشگران در مطالعه اخیر خود دریافته‌اند عملکرد دختران در امتحانات طولانی‌تر از دو ساعت بهتر از پسران است زیرا دختران منظم‌تر و با برنامه‌تر هستند و بهتر می‌توانند بر روی آزمون تمرکز کنند.

پسران در آزمون‌های طولانی از دختران عقب می‌مانند

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، پژوهشگران دانشگاه "جزایر بالئاری"(University of the Balearic Islands) اسپانیا و دانشگاه "اراسموس روتردام"(Erasmus University Rotterdam) هلند اخیرا به بررسی چگونگی عملکرد دختران و پسران در تست‌های مختلف پرداختند.

محققان عملکرد دانشجویان را در آزمون‌های ریاضی، علوم و خواندن مقایسه کردند و دریافتند که دختران به طور معمول در آزمون‌های خواندنی بهتر هستند و پسران نیز در آزمون‌های ریاضی و علوم مهارت بالایی دارند.

اما نکته جالب این مطالعه این بود که نشان داد هنگامی که از این دروس از پسران و دختران امتحان گرفته می‌شود و این امتحان بیش از 2 ساعت به طول می‌انجامد این نتیجه گاهی اوقات معکوس می‌شود. پژوهشگران دریافتند عملکرد دختران در امتحانات ریاضی کوتاه مدت پایین‌تر از عملکرد آنها در امتحانات طولانی مدت است.

"پا بالارت"(Pau Balart) و "متیس اوستروین"(Matthijs Oosterveen) پژوهشگران این مطالعه طی این پژوهش 74 آزمون را که بین سال‌های 2006 تا 2015 در کشورهای مختلف گرفته شده بود را بررسی کردند.

پژوهشگران دریافتند دختران در آزمون‌های خواندن بهتر از پسران عمل می‌کنند و این در حالی است که پسران در آزمون‌های ریاضی و علوم عملکرد بالایی دارند. پژوهشگران اظهار کردند برخلاف ماهیت آزمون‌ها، دختران در امتحانات طولانی قادر به عملکرد بهتری هستند.

پژوهشگران گفتند برای آزمون‌هایی که بیش از دو ساعت به طول انجامد، شکاف جنسیتی در آزمون های ریاضیات و علوم در بیش از 20 درصد کشورهایی که در "برنامه ارزیابی بین‌المللی دانش‌آموزان"(PISA) شرکت کرده بودند، برعکس شده بود.

علاوه بر آزمایش مذکور ، پژوهشگران داده‌های یک مطالعه قبلی را که در آن عملکرد دختران و پسران را در 441 تست ریاضی مختلف با طول زمان‌های مختلف مقایسه شده بود، بررسی کردند. پژوهشگران دریافتند دختران در امتحاناتی که بیش از 2 ساعت به طول انجامیده بود، عملکرد بهتری داشتند.

محققان گفتند یکی از دلایل این امر این است که زنان منظم‌تر هستند و از آنجا که دارای مشکلات رفتاری کمتری هستند و از اعتماد به نفس متوسطی برخوردارند، نگرش‌های توسعه‌یافته‌تری نسبت به یادگیری نشان می‌دهند و دلیل دیگر نیز این است که دانشجویان دختر و پسر ممکن است در حین انجام آزمون، از استراتژی‌های مختلف پیروی کنند.

یافته‌های این مطالعه در مجله "Nature Communications" منتشر شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی