«محمد علی غفاری» در گفت و گو با ایسنا افزود: تاکنون حدود 100 پزشک معادل 21 درصد از مجموع کل پزشکان استان برای شفافیت تراکنشهای بانکی مشارکت کردند و کارتخوان خود را به سامانه سازمان امور مالیاتی کشور متصل کردهاند.
وی اظهارکرد: در سطح کشور استانهای ایلام و کهگیلویه و بویراحمد مشارکتی کمتر از میانگین کشوری داشتهاند.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: با وجود پیگیریهای زیاد صورت گرفته برای نشست با رئیس سازمان نظام پزشکی استان در این خصوص اما تا کنون حاضر نشدند که با این سازمان نشستی داشته باشیم.
غفاری با بیان اینکه پزشکان قشر فرهیخته، فهیم، تحصیلکرده و نخبه هستند، تصریح کرد: استانی که در زمینه حضور در هشت سال دفاع مقدس نسبت به جمعیت بیشترین حضور را داشت اما در رابطه با اتصال کارت خوان پزشکان خود کمترین مشارکت را داراست.
وی ادامه داد: بر اساس بند "ی" تبصره 6 قانون بودجه امسال و تبصره 2 ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم، همه صاحبان حرف و مشاغل پزشکی، پیراپزشکی، داروسازی و دامپزشکی که مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان نظام پزشکی ایران و یا سازمان نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی ایران صادر میشود، مکلف هستند در چارچوب آییننامه تبصره 2 ماده 169 از ابتدای امسال از پایانه فروشگاهی استفاده کنند.
مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بر طبق ماده 15، نصب نکردن و یا استفاده نکردن از سامانه صندوق فروش و یا ثبت نکردن صورتحساب خرید و فروش مشمول جریمه 2 درصد فروش خواهد بود که این مهم بر اساس تبصره 2 ماده 169 قانون مالیاتهای مستقیم است.
اخیرا "علی رستم پور"، مدیرکل دفتر تنظیم مقررات سازمان امور مالیاتی گفت: تاکنون 28 هزار پزشک در طرح سازمان مالیاتی برای شفافیت تراکنشهای بانکی مشارکت داشتهاند که استانهای ایلام و کهگیلویه و بویراحمد کمترین مشارکت را داشتند.