به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، مهندسان "موسسه فناوری کالیفرنیا" هنگامی که در محوطه دانشگاه بودند، متوجه یک زنبور شدند که در آب افتاده و در حال تقلا است.
این دانشجویان کنجکاو شده و زنبور را به آزمایشگاه بردند و زنبور را در یک حوضچه آب انداختند تا حرکات بالهای آن را در قالب یک ویدئو ضبط کنند.
آنها را دریافتند زمانیکه زنبور در آب میافتد، قادر است از این ویژگی که آب بالهای آن را چسبانک میکند، استفاده کند تا روی آب یک موج ایجاد کند که پس از آن به زنبور کمک میکند، خود را از آب بیرون بکشد.
این تیم تحقیقاتی دریافتند زمانی که زنبور عسل با آب در تماس باشد، بالهای آن گیر میافتند و توانایی پرواز را از زنبور میگیرد.
با این حال این چسبندگی در بالها به زنبور اجازه میدهد که آب را بکشد و امواجی ایجاد کند که آن را به جلو سوق میدهد.
بالهای زنبور به جای اینکه فقط به بالا و پایین حرکت کنند، به پایین هم خم میشوند تا آب را به سمت پایین هل دهند و خود زنبور را به بالا برسانند.
البته باید گفت زمانی که قسمت زیرین بالها به آب چسبیده است، روی بال همچنان خشک میماند.
آبی که به قسمت زیرین بال متصل باقی می ماند، به زنبور نیروی بیشتری میدهد که به سمت جلو پیش رود.
آب سه مرتبه از هوا سنیگنتر است به همین دلیل زنبور را به دام میاندازد ولی در عین حال برای پیشبرد زنبور به جلو هم مفید است.
به هنگام گرما، زنبورها برای خنک شدن به آب نیاز پیدا میکنند. بنابراین به هنگام افزایش دما زنبورهای کارگر برای جمعآوری آب به ماموریت فرستاده میشوند.
ولی متاسفانه برخی از زنبورها نمیتوانند خود را از آب نجات دهند و در آب غرق میشوند.