مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در این مراسم با بیان اینکه فردی که مینویسد و دستبهقلم برمیدارد، همواره یکقدم از انسانهای عصر خودش شجاعتر است، تصریح کرد: بهویژه زمانی که آن فرد بتواند محصول خود را عرضه کند یکقدم جلوتر بوده و خود را در معرض قضاوت دیگران قرار داده است.
رضا کمالی زرکانی با اشاره به اینکه امروز را مدیون کسانی هستیم که ردپایی از خود در فرهنگ و هنر برجای گذاشتهاند، اضافه کرد: امیدوارم بتوانیم راه افرادی همچون عبدالوهاب نظری را ادامه دهیم تا نشان دهیم هرمزگان غنی از افرادی است که سالها برای اعتلای فرهنگ و هنر این سرزمین تلاش کردهاند.
در ادامه رئیس انجمن داستان استان هرمزگان با بیان اینکه زندهیاد نظری از افرادی است که جامعه فرهنگ و هنر هرمزگان هیچگاه وی را از یاد نخواهد برد، افزود: زحمات و تلاشهای این داستاننویس حاذق هیچگاه فراموش نخواهد شد.
محسن بختیار با بیان اینکه انجمن داستان در استان هرمزگان به دنبال ارتقای داتسان نویسی است، تصریح کرد: چهارشنبه های داستان به عنوان مهمترین برنامه این انجمن هر چهارشنبه در فرهنگسرای طوبی همراه با جلسه داستان خوانی و نقد و بررسی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری دوره آموزشی داستان کوتاه و رمان و کارگاه های آموزشی مرتبط از دیگر برنامه های در دست اجراست، اظهار کرد: جشنواره داستان کوتاه ویژه داستاننویسان هرمزگانی نیر در مرحله ارسال آثار قرار دارد که مهلت آن تا 30 آبان ماه است که به دنبال تمدید 20 روزه آن هستیم.
بختیار با بیان اینکه استعدادیابی در بحث داستاننویسی از دیگر اولویت های انجمن داستان است، اضافه کرد: شب داستان را در شب یلدار همچون سالهای گذشته برگزار خواهیم کرد.
رئیس انجمن داستان استان هرمزگان در پایان گفت: نقد و بررسی کتاب در مقاطع مختلف سال برگزار می شود که از تمامی علاقه مندان دعوت می کنم در این جلسات حاضر شوند.
همچنین یکی از اعضای فعال انجمن داستان هرمزگان با بیان اینکه زندهیاد نظری برخلاف کتاب نخستش، در کتاب بالش ابری، داستان هایی قرار داده است که پدر و مادرش در آن حضور محکمی دارند و به نوعی این کتاب را به آن ها تقدیم کرده است.
هومن محمد کرمی با اشاره به اینکه فاصله بین دو کتاب تغییر نگاه زندهیاد نظری را به جهان و زندگی خودش نشان می دهد، تصریح کرد: وی از سال 85 فعالیت حرفه ای خود را در بندرعباس آغاز کرد و اولین کتاب داستانش را با نام "خسته ام فقط همین" به چاپ رساند.
وی با بیان اینکه کتاب دومش با نام بالش ابری حول و محور ویلچر و معلولیت می چرخد، اضافه کرد: وی فردی تحصیلکرده در رشته روانشناسی بود که بسیار در کارش حاذق و مبتکر بود.
کرمی با اشاره به اینکه زندهیاد نظری خودش یک انجمن بود و اگر توصیه ای به تما یا خواندن اثری هنری می کرد به واقع آن اثر خواندنی یا دیدنی بود، عنوان کرد: زندهیاد نظری به تنهایی کار یک انجمن را انجام می داد و به واقع باید گفت زندهیاد عبدالوهاب نظری پای همه ماها بود.
پس از این صحبت ها و رونمایی از کتاب "بالش ابری" پدر زندهیاد نظری با تقدیر از تمامی عواملی که این مراسم را برگزار کردند، افزود: این مراسم و برگزاری چنین محافلی سبب ایجاد انگیزه و زندگی بهتر می شود.
وی با بیان اینکه داستاننویسی سبب ایجاد انگیزه و متفاوت شدن زندگی پسرم شد، تصریح کرد: به واقع همسرم در طول 22 سالی که پسرم با برخی محدودیت ها زندگی می کرد از خودگذشتگی کرد و تمامی سختی ها را تحمل کرد و مدیونش هستم.
پدر زندهیاد نظری با اشاره به اینکه امثال وهاب ها نباید فراموش شوند و نور همچنین ارادی باید بین ما باشد، تصریح کرد: امیدوارم چنین محافلی بار دیگر برگزار تا شاهد اعتلای فرهنگ و هنر هرمزگان باشیم.