شناسه : ۱۸۶۱۹۲۴ - دوشنبه ۹ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۳۱
تفاوت قیمت میادین میوه و ترهبار با میوه فروشیهای آزاد چقدر است؟
به گزارش اقتصادآنلاین ؛ سید سعید راد با تاکید بر اتخاذ و اجرای مجموعهای از تدابیر و تمهیدات مدیریتی و تلاش خستگی ناپذیر نیروهای خدوم این سازمان در ستاد و در 246 میدان و بازار میوه و تره بار تهران، افزود: قیمت انواع فرآوردههای کشاورزی، مواد پروتئینی و سایر محصولات مصرفی در میادین میوه و تره بار تا جای ممکن ثابت نگه داشته شده و حتی در مواردی کاهش داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه کنترل قیمتها در میادین میوه و تره بار در کنترل بازار و جلوگیری از رشد بی رویه قیمتها در سطح شهر نیز مؤثر بوده و از نقش بازدارنگی برخوردار است، اظهار کرد: در این گزارش، قیمت محصولات میادین میوه و تره بار در 23 آبان یعنی یک روز قبل از افزایش نرخ بنزین و یک ماه بعد از افزایش نرخ بنزین یعنی 23 آذر، مورد بررسی مقایسهای قرار گرفته است.
راد با بیان اینکه بر اساس این گزارش، در حالی که قیمت انواع میوه در میادین میوه و تره بار ثابت مانده اما در سطح شهر 3 و نیم درصد رشد کرده است، تصریح کرد: اختلاف 43 درصدی قیمت انواع میوه در میادین با میانگین قیمت سطح شهر در 23 آبان، دو درصد بیشتر شده و در 23 آذر به 45 درصد رسیده است.
وی با اشاره به افزایش نسبی قیمت محصولات فرنگی به ویژه گوجه فرنگی متأثر از شرایط فصلی، اظهار کرد: رشد قیمت سبزیجات و صیفیجات در میادین میوه و تره بار، 40 درصد کمتر از رشد میانگین قیمت سطح شهر بوده و اختلاف 36 و 7 دهم درصدی قیمت محصولات فرنگی در میادین با میانگین قیمت سطح شهر در 23 آبان، نیم درصد بیشتر شده و در 23 آذر به 37 و 2 دهم درصد رسیده است.
راد با بیان اینکه رشد قابل ملاحظه قیمت گوجه فرنگی در سطح شهر طی هفتههای اخیر با ورود سازمان مدیریت میادین به این موضوع متوقف شد، تصریح کرد: عرضه این محصول پرتقاضا در میادین میوه و تره بار با نصف میانگین قیمت سطح شهر، باعث کاهش قیمت و ایجاد تعادل عرضه گوجه فرنگی در بازار شد.
گفتنی است، اقدامات سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جهت تثبیت و تعدیل قیمتها در میادین میوه و تره بار، علاوه بر انواع میوه و محصولات فرنگی، در مورد سایر اقلام پرمصرف نیز آثار و نتایج چشمگیری داشته که در گزارش دیگری که از سوی روابط عمومی این سازمان منتشر میشود، اطلاع رسانی خواهد شد.