خبرگزاری فارس: جلسه علنی امروز (سهشنبه 2 اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی دقایقی قبل به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور 190 نفر از نمایندگان آغاز شد.
قاضی زاده هاشمی عضو هیات رئیسه مجلس دستور کارهای امروز را به شرح ذیل قرائت کرد:
ادامه رسیدگی به گزارش شور دوم کمیسیون اقتصادی در مورد بررسی لایحه مالیات بر ارزش افزوده
گزارش کمیسیون مشترک در مورد بررسی لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداریها و دهیاریها
گزارش کمیسیون آموزش تحقیقات و فنآوری در مورد بررسی طرح استفساریه تبصره (10) ماده (17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش
گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح استفساریه بند الف ماده 103 قانون مدیریت خدمات کشوری
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه مناطق آزاد تجاری صنعتی سرخس دوغارون و مازندران
گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد لایحه توسعه محدوه منطقه آزاد تجاری صنعتی انزلی
تاریخ اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین شد
مجلس تاریخ اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده را از دو دوره مالیاتی پس از دوره ابلاغ آن تعیین کرد.
به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز سهشنبه (2 اردیبهشت ماه 99) ماده 57 لایحه مالیات بر ارزش افزوده را به تصویب رساندند.
بر این اساس تاریخ اجرای این قانون از دو دوره مالیاتی پس از دوره ابلاغ آن است.
طبق تبصره این ماده، تا تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون، قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 17 اردیبهشت 87 با اصلاحات و الحاقات بعدی لازم الاجراست.
در ادامه ماده 58 لایحه مالیات بر ارزش افزوده، در مورد جایگزینی ماده 238 قانون مالیاتهای مستقیم در خصوص تقاضای رسیدگی مجدد مودی در صورت معترض بودن به برگه تشخیص مالیاتی صادر شده به دلیل اعلام کمیسیون اقتصادی مبنی بر اینکه یکی از تبصرههای این ماده از قلم افتاده، برای تکمیل به این کمیسیون ارجاع شد.
سازوکار جدید مجلس برای نحوه اعتراض مؤدی به برگ تشخیص مالیاتی+ جزئیات
نمایندگان مجلس شورای اسلامی ساز و کار اعتراض مؤدی به برگ تشخیص مالیاتی را مشخص کردند.
به گزارش تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سهشنبه، دوم اردیبهشت) پارلمان، ماده 59 لایحه مالیات بر ارزش افزوده را بررسی و با رأی اکثریت بهارستاننشینان تصویب کردند.
همچنین در متن ماده 59 این لایحه آمده است، متن زیر جایگزین تبصره ماده 239 قانون مالیاتهای مستقیم میشود و به قانون مالیات بر ارزش افزوده تسری مییابد:
در مواردی که برگ تشخیص مالیات طبق مقررات تبصره یک و قسمت اخیر تبصره دو ماده 203 و ماده 208 این قانون ابلاغ شده باشد و مودی به شرح مقررات این ماده اقدام نکرده باشد، در حکم معترض به برگ تشخیص مالیات شناخته میشود و پرونده امر برای رسیدگی به هیئت حل اختلاف مالیاتی ارجاع میشود.