ماهان شبکه ایرانیان

آزمایش روش روسی در تشخیص کرونا

با کمک این روش، پزشکان علامت جدید کروناویروس را کشف کردند و آن را cloudy sky sign (علامت آسمان ابری) نامیدند- لکه‌ای روی عکس که شبیه ابر آسمان است.

آزمایش
 
پزشکان روسیه، اولین پزشکانی هستند که توانستند روش جدید تشخیص کووید-19 را کشف کنند. پزشکان روسیه گزینه دیگری به جای توموگرافی کامپیوتری را کشف کردند که با کمک آن می‌توان بیماری کووید -19 را طی 10 دقیقه تشخیص داد.
 
آن‌ها برای نخستین بار در جهان از تصویربرداری رزونانس-مغناطیسی استفاده کردند. این روش به دلیل استفاده از امواج الکترومغناطیسی به جای پرتو رنتگن، کاراتر و بی خطرتر است.

این آزمایش در جمهوری چچن به انجام رسید. پزشکان به این نتیجه رسیدند که از ام ار آی نه فقط در رابطه با کودکان و زنان باردار می‌توان استفاده کرد بلکه دریافت داده‌ها از این طریق کامل‌تر از تصویربرداری کامیپوتری است. فقط 10 دقیقه لازم خواهد بود تا بیماری تشخیص داده شود.

با کمک این روش، پزشکان علامت جدید کروناویروس را کشف کردند و آن را cloudy sky sign (علامت آسمان ابری) نامیدند- لکه‌ای روی عکس که شبیه ابر آسمان است. از این روش در داغستان استفاده می‌شود که دستگاه‌های تصویربرداری کامپیوتری کافی نیست و شمار مبتلایان زیاد است.

در 31 دسامبر سال 2019، مقامات چینی از شیوع ذات الریه پنومونی ناشناخته در شهر ووهان در بخش مرکزی این کشور (استان هوبی) به سازمان بهداشت جهانی اطلاع دادند. کارشناسان عامل ایجاد کننده بیماری را شناسایی کرده اند، این یک ویروس جدید است.

این ویروس می‌تواند از طریق قطرات تنفسی از انسان به انسان هم منتقل شود. حدس زده می‌شود که ممکن است این بیماری از طریق تماس با این آبزیان یا خوردن آن‌ها منتقل شود، ولی هنوز نتیجه نهایی در این زمینه حاصل نشده است.

دوره نهفتگی این بیماری به طور متوسط حدود 7 روز است و علائم بیماری پس از گذشت این بازه زمانی در بدن فرد مبتلا ظاهر می‌شود. علائم شامل تب، بدن درد، گلو درد، سرفه، درد عضلات، آب ریزش بینی، سر درد است. برخی دچار علائم گوارشی مثل تهوع و اسهال می‌شوند. آنچه باعث نگرانی می‌شود این است که فرد دچار ذات الریه شود.

سازمان بهداشت جهانی شیوع این بیماری را فوریتی با اهمیت بین المللی تشخیص داد و نام رسمی آن را بیماری COVID-19 گذاشت.
 
منبع: اسپوتنیک
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان