ماهان شبکه ایرانیان

آژیر خطر در گوشی‌های آیفون

در شرح این قابلیت آمده است: آیفون به طور مستمر گوش‌به زنگ صدا‌های معینی شده است و با استفاده از قابلیت هوشمند درون گوشی، وقتی صدایی را شناسایی کرد، به کاربر خبردار می‌دهد.


این قابلیت را در برنامک تنظیمات تعبیه کرده‌اند که با فشردن روی گزینه دسترس‌پذیری در همان جا، می‌توان از آن استفاده کرد 
 
گوشی‌های آیفون اکنون می‌توانند با شنیدن صدا‌هایی که برای کاربر خطرناک است، به وی هشدار بدهند. به لطف تنظیمات جدیدی که در روزآوری نرم‌افزاری در دست انتشار آی. او. اس 14 وجود دارد، گوشی آیفون از قابلیت‌های جدید «تشخیص صدا» برخوردار می‌شود. آی. او. اس 14 را همین هفته رونمایی کرده‌اند و قرار است چندی بعد در سال جاری در دسترس کاربران قرار گیرد.

هر گوشی (آیفون) با برخورداری از این قابلیت، می‌تواند پیوسته گوش‌به‌زنگ صدا‌های مشخصی باشد، بر فرض از آژیر آتش‌سوزی گرفته تا صدای گربه، و همین که آن‌ها را شنید، به کاربر خبر و هشدار دهد.

این قابلیت، بخشی از قابلیت‌های دسترس‌پذیری گسترده اپل برای ناشنوایان است که به صورت دیگری نمی‌توانند از رویداد‌های مهم یا خطرناک، از طریق شنیدن باخبر شوند. این قابلیت را در برنامک تنظیمات تعبیه کرده‌اند که با فشردن روی گزینه دسترس‌پذیری در همان جا، می‌توان از آن استفاده کرد.

در شرح این قابلیت، به صراحت ذکر کرده‌اند که تمام عملیات شنیدن و پردازش در درون گوشی صورت می‌گیرد و هیچ صوتی برای اپل ارسال نخواهد شد. اپل در مورد قابلیت همیشه فعال «هی سیری!» نیز همین کار را کرده است تا تضمین کند که میکروفون، هیچ یک از ارتباطات صوتی شخصی کاربر را جمع‌آوری نمی‌کند و برای این شرکت نمی‌فرستد.

در شرح این قابلیت آمده است: «آیفون به طور مستمر گوش‌به زنگ صدا‌های معینی شده است و با استفاده از قابلیت هوشمند درون گوشی، وقتی صدایی را شناسایی کرد، به کاربر خبردار می‌دهد.»

«در مواقعی که خطر آسیب دیدن یا صدمه دیدن در موارد پرخطر یا اضطراری وجود دارد، یا برای مسیریابی، نباید به قابلیت تشخیص صدا اتکا کرد.»

کاربران می‌توانند فهرست مفصل صدا‌ها را بررسی کنند و از میان آن‌ها صدا‌هایی را که بخواهند گوشی‌شان شناسایی کند، انتخاب کنند و قابلیت هشدار-خبردار آن را فعال کنند.

این خبردار‌ها را می‌توان برای صدا‌هایی مثل صدای آژیر خطر یا آتش‌سوزی، صدای سگ و گربه، صدا‌های درون خانه مثل صدای زنگ در یا صدای ریزش آب و صدای انسان، مثل صدای گریه یا فریاد کودکان، فعال کرد.
 
منبع: ایندیپندنت
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان